TikTok, global olarak, son yılların en çok kullanılan video blog aplikasyonlarından.6 yıldır mobil olarak sosyal ağlarda, Çin'li teknoloji firması, ByteDance tarafından piyasaya sürülmüştü. O günden bugüne, global olarak milyonlara ulaştılar ve sıradışı videolarla oldukça kullanıcısı var.
TikTok aplikasyonu ama, Türkiye'de bana ilginç gelen bir video ile dikkatimi çekti. TikTok videosu çeken kişi, merdivenlerden bir üst geçidin merdivenlerinden inerken dengesini kaybedip düşmeşi.Tiktok videosu çekmek isterken canından oluyordu
.Herkes hayatında özgürdür ama Sosyal medyada popüler olmak için sizce değer mi?
TikTok videosu çekerken ölüyordu! TikTok, Türkiye'de ne amaçla kullanılıyor?
Para kazanmak, popüler olmak amaçları zaten bu tür insanların temel amacı aslında gerçek hayatta pek yapacakları bir şey olmadığı içinbu tür şeylere başvuruyorlar. Tiktok videosu çekilmese bile merdivenden bisikletle inmek kadar saçma bir şey yoktur bu yaptığı zaten tehlikeli bir hareket.
Benim bir arkadasim vardi, sabahtan aksama kadar aptal aptal tik tok videolarini izler, yorumlar, ustune bana da izletmeye calisirdi. O kadar bos , o kadar gereksiz geliyor ki bana. Baktim arkadas bu sacmaligi birakmiyor, ben onu biraktim😂😂😂artik gorusmuyorum. Onun o bombos seylerle kafasini doldurmasina tahammul edemiyorum.
Oradan aşağıya kendini bırakırken sonunu düşünemedi mi acaba, gerçi düşünmek için olan bir organ eksik bunlarda ama neyse. Biraz etkileşim olsun, beğeni gelsin diye yapamayacakları şey yok, hayatları pahasına olsa dahi, yazık.
İnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı.
Öncelikle gecmis olsun. Bu like sevdasi'nin iyice suyu cikti ne yazik ki. Arkadasimiz eğer o düsüs anını da Tiktok'a eklediyse, durum kendisi icin daha da vahim demektir.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Akıl sağlığı yerinde değil galiba. Kafayı yaracaktı. O da olmasa boynu kırılacaktı. Gösteriş uğruna, kendini kanıtlama uğruna çok saçma şeyler yapılıyor.
Ya dostum bu insanların zekalarından şüpheleniyorum ben açıkçası adam izleneyim diye hayatını tehlikeye atıyor can bu istersen milyar dolar versinler başka bir tane satın alamazsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
En son biri video çekerken yuvarlanıp ölmüştü o geldi aklıma 😄