Fake hesabımdan ne derece bulunabilirim?

Öncelikle neden diye sorgulamayın beni, soracaksınız biliyorum çünkü. Hoşlandığım bi arkadaşımın facebook hesabı vardı. Ve ben de fake bi facebook hesabı açtım, mesaj atmaya başladım. Uzun bi süre yazıştık, arada da yazışmaya devam ediyorduk. Bu 1 ay kadar sürdü. Bir gün kendimden geçtim ve ona nude fotolarımı atmaya başladım (neden diye sorgulamayın). O da bana yazıyla karşılık verdi. O da istekli gibiydi. Sonra beni ara diye ısrar etmeye başladı. Ben biraz sosyal fobik biri olduğum için çekindim. Aslında bunu aşmak çin yapıyordum ama olmadı, olmuyor da. Daha sonra benle görüntülü konuşmak istedi, sinirlendi, adresini ver gelicem dedi. Benden şüphe etmeye başladı haliyle. İş iyice tartışmaya doğru gitmeye başladı. Ben ona kötü bir şey söylemesem de beni kandırdın, salak yerine koydun dedi. Seni 2 3 gün içinde bulucam IP adresinden, tanıdığım polis arkadaşlarım var dedi. Sonra araya bi hacker topluluğu ismini söyledi. En sonda da savcılığa vereceğim seni dedi. Aslında ona karşı kötü bir şeyler demediğim halde, böyle şeyler söyledi. Ben sosyal fobikliğim yüzünden kendimi ona açamadım da. Ne yapacağımı bilemedim, hemen apar topar her şeyimi fotoğraflarımı sildim, hesabımı kapattım, sildim. Zaten kendimi belli edecek hiçbir şeyim yoktu. Mail adresini de sildim. Şu an beni bir şekilde bulabilir mi ondan korkuyorum. Yani savcılık filan diyince tırstım açıkçası. Bir şey de yapmadım ona ama korkuyorum. Sizce bir şey olur mu?
Fake hesabımdan ne derece bulunabilirim?