en önemlisi kamerası nasıl?
Fotoğraf çekerken güzel görünüyorlar mı?
Benim için kamerası çok önemli,
Fotoğraf makinesi şu an alamam.
Fotoğraf çekerken güzel görünüyorlar mı?
Benim için kamerası çok önemli,
Fotoğraf makinesi şu an alamam.
S20, Exynos 990 7 nanometre çipsetini kullanıyor, bu çipset global yorumda fena değil, çokta harika bir performansı yok en azından A13 çipset ile karşılaştırırsam ama Mali-G77 grafik işlemcisi gayet güzel yorumlar var, mobil oyunlarda stabil ve FPS olarak iyi değerler almış ve yorumlarda saat freakans hızıda tatmin edici.
Tasarım olarakta günümüzün klasik birbirine benzeyen, Android telefonlarından.

4000 mAh batarya kapasitesi var ama 990 çipsetinin hız şarj özelliği 25w ile gayet iyi.
563 ppı ve QHD+, Dynamic AMOLED ekran teknolojisi mükemmel desem yanlış olmaz.. opitik sensör olarak kendi isocell sensörlerini kullanıyor, 64 mp, 12 mp, 12 olarak arka kamera ve selfie cam olarak 10 mp ama video kayıtta 4320p 8k videolar çekiyor, HDR10+, makro çekim, yüz algılama vs gibi güncel teknolojiler var kamera yönünden ve ekran teknolojisi bakımından gayet iyi telefon.

One UI 2.0 kendi arayüzünü kullanıyor Android 11 güncellemesiyle, ama Android'in stabil sorunları, yazılımsal katmanlı kernel mimarisi sorun olmuyorsa alınır, total olarak eğer kamera benim için önemli diyorsan, oldukça işine yarar.
Kolay gelsin.
Cevap
2Cevap
Kamerada iyidir bu modeller... Bir de huawei telefonların üst modelleri iyidir. Alırsan 2 tane al birini bana yolla.
kaç para var. ona göre tel. öneriyim
birde, senin için sagdece kamera sımı önemli?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?