Vazifelerde 2. Gorevde '6 can kalıntısına sahip destek türü nadir şampiyon Kuşan' diye bir görev geldi. 6 kez yapmam lazım, iki gün önce 3 kez yapmışım gibi görünüyordu, şimdi 0. Hiçbir şey de anlamadım, bilen yazabilir mi? Nasıl yapacağım. 3 gündür oynuyorum oyunu, yeniyim ve cahilim jdjdn.
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse buldum nasıl yapılacağını
Raid oyununa yeni başladım. Vazifelerde 2. Görev olarak '6 can kalıntısına sahip destek türü nadir şampiyon Kuşan'?
Böyle oyunlardan Pubg oynuyorum , eskiden mobil legends oynuyordum. Bunu da Avakinlife oyununda para kazanmak için indirdim, oynamaya başladım hosuma gitti. Bunlar dışında başka oyun oynamıyorum.
Bildiğin savaş oyunu işte. Şampiyonlar var, yani karakterler onları kuşatıyorsun falan, ben de yeni yeni öğreniyorum. Birkaç gün önce başladım oynamaya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok iğrenç oyunmuş ya. Grafiklere nasıl tahammül ediyosun :D
Benim aşırı hoşuma gitti açıkçası, özellikle de karakterler falan.
İyi oyunlar
Başka oyunlar oynar mısın
Nasıl yani
Başka değişik oyunlar oynar mısın
Böyle oyunlardan Pubg oynuyorum , eskiden mobil legends oynuyordum. Bunu da Avakinlife oyununda para kazanmak için indirdim, oynamaya başladım hosuma gitti. Bunlar dışında başka oyun oynamıyorum.
Hemen yap iyi ödülllü
Anlamadım ki yapayım kafayı yiyeceğim yakında
Raid ne
Oyun işte bir tane
Tam adını söylermisin indirem bende
RAID: shadow legends
İndiryon nasıl oyun zormuncok
Mobil mi oyun
Evet, güzel oyun bu arada tavsiye ederim.
Nasil bir oyun
Bildiğin savaş oyunu işte. Şampiyonlar var, yani karakterler onları kuşatıyorsun falan, ben de yeni yeni öğreniyorum. Birkaç gün önce başladım oynamaya.
Sagol
Bende yeni başladım
Ne zaman başladın sen? Kaç lvlsin
Bilmiyorum