Güncelleme yapın diyor Windows update den dedi girerken. eğer şimdi güncellersem hiçbir şey anlamıyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun abi
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bilgisayarda açılırken hoş geldiniz yazısından sonra siyah ekran takılı kalıyor ama ekranda fare var. Ekran açılmıyor ne yapayım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
CTRL + SHIFT + ESC basın, görev yöneticisi açılacak. Exploere. exe'yi bulun ve sonlandırın. Sonra aynı pencerenin dosya çalıştır kısmından exporer. exe yazarak çalıştırın. Açılacakır.
Kardeşim sen ne kadar uğurlusun ya. Bir geldin mavi ekran çıktı bir şey yapmadan.
Teknolojik cihazlar benden korkarlar genelde :) Varlığım yeter.
🍀🧿Nazar boncuğun
Mersi :)
Güncelleme yapın diyor Windows update den dedi girerken. eğer şimdi güncellersem hiçbir şey anlamıyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun abi
Güncellemeyi kolayca kendisi yapar Windows. Bu konuda birşey bilmeniz gerekmez. Ayarlara gidip güncellemeyi başlatın yeter.
Haydi bismillah başlattım o zaman
Hayırlısı olsun
Tamamıyla düzeldi. Şükürler olsun
Geçmiş olsun.
O bilgisayar çoktan emekli olmuş
İnanır mısın geldiğinden beri çileden çıktım. Lanet olsun böyle markaya. Hp ne kadar hızlı ve harikaydı. Şarj yeri kırılmasaydı 15 senelik ömrü vardı.
Format gerekiyor sanırım
Hallettim
Neymiş sorun?
Güncelleme yaptıktan sonra düzeldi
Virüs var bence
Güncelleme yapın diyor Windows update den dedi girerken.
Kac senelik
Çok değil ya. En fazla 5-6 sene.
Ondandir, bazi bilgisayar ve telefonları tarihe göre sinirlandiriyorlar. O tarihe gelince bozulmalar ve kasmalar basliyor.
Güncelleme yapın diyor Windows update den dedi girerken.
Güncelle bir sey olmaz. Cunku sistem istiyor senden bunu..