Merhaba letgoda birisi ürünümü alacam yoldayım dedi sonra alamayacam yarın gelirim diye mesaj attı akşam uygulamada numara seninmi vs diye sordum cevap vermedi aradım yanlış aradın sen dedi yüzüme kapattı çok sinirlendim bende küfürler ettim sonra ilanı satıldı işaretleyip değerlendirme yorumuna telefon numarasını yazıp bu numarayı verdi alacam dedi almadı dolandırıcı diye yorum yazdım sonra bana mahkemede görüşürüz size dava açıyorum maddi manevi dedi hesabımı sildim beni aradı açmadım engelledim başka numaradan aradı açtım yorumu silmezseniz mahkemeye verecem dedi ne yapacam hesabımı sildim yorumu nasıl silecem ne yapacağım yardım edin lütfen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hicbirsey yapamaz. 3 kurusluk adam kalkipta 300 lira verip o davayi acamaz.
Cok gorduk dosya masrafini duyunce gotunu donup gidenleri
45 tane olumlu yorumu var televizyon satıyorum ekmeğimi kazanıyorum burdan benim numaramı dolandırıcı diye yorum yapıp paylaşmışsın senun yüzünden tüm herkes beni dolandırıcı sanıyor satış yapamıyorum benim çok ünlü avukatlarım var dedi başka numarayla arayıp pazartesiye kadar letgodan telefon numaramı yorum yapmışsın sil dedi telefon aramasını kaydettim mesajlarını küfürleri kaydettim telefon numaram onda eğer letgodan pazartesiye kadar değerlendirme yorumunu silmezsem dava açacakmış burda burda bitmez yook bunun peşini bırakmam ya sil yorumu pazartesiye kadar ya da mahkemede görüşürüz dedi
Tamam ver mahkemeye silmiyorum de. Boyle gotu ucbucuk atiyorsa yemistir bir halt.
Hicbirseyde yapamaz. Kadin oldugunu ogrenmis, uzerine geliyor.
Hicbirsey yapamaz.
Sende zaten deliller kayitli, sikiysa acsin. Kendi ayagina sikar.
Erkek sanıyor arkadaşım konuştu bu almaya gelmedi ben sordum bu numara seninmi hiçbir soruya cevap yazmadı aradım bana yanlış aradın öyle biri yok dedi bende letgodan küfürler ettim buna satıldı yapıp değerlendirme yorumuna telefon numarasını yazıp dolandırıcı bu yazdım küfür önemli değil yorumda telefon numaramı ifşaladın dolandırıcı sanıyorlar sil yoksa mahkemeye veririm diyor telefon numarasından verebilirmi mahkemeye hat babama ait duyarsa beni mahfeder
Veremez, versede bunun takibi yapilamiyor. Binlerce takip dosyasi baslattik, sadece goz korkutmak icin. Hicbirseye yaramiyor.
Gozunu korkutmak icin yapabilecegi hicbirsey yok bu soylemlerden baska.
Sadece, adama kufur vs edip koz verme watsaptan veya sms le.
Yola gelecektir merak etme.
Havlayan kopek isirmaz
Letgodan küfür ettim zaten letgoda yorum silinmiyor hesabımı sildim sadece telefon numaramı biliyor arayıp duruyor sil yoksa pazartesi dava açacam avukata sordum söyle sildin yoksa dava açarız demiş telefon numarasından birşey olurmu hat babamın ya ne yapacam babam mahfeder
Komedi gercekten. Inaniyormusun bu soylediklerine?
Avukatinin buro ismini iste ve bana ver
Bende farklı numaradan arayınca korktum başka arkadaşıma verdim o kişiyi sormuş öyle biz değiliz bir arkadaşımdı o demiş o da adını sormuş söylememiş ona söyle yorumda telefon numaramı yazmış herkese ifşalamış herkes numaramı görüyor dolandırıcı diyor onu pazartesiye kadar silsin yoksa dava açarım başınızda yanar siz kurtulmak istiyorsanız mahkemede ben telefonu şu kişiye verdim diye şahitlik yapıp sıyrılırsınız işin içinden dedi bağırdı aramayı kayıt etmiş letgodaki küfürlerle beraber verecem dedi kapattı
Inanmak istiyorsan boyle devam edebilirsin.
Ben sana olabilecekleri yazdim, hicbirsey.
Vermez diyorsun yani e niye o zaman sürekli arıyor açmayınca başka numaradan arıyor silin yoksa mahkemede görüşürüz sesini kayıt ettim ss aldım küfürleri dava açacam maddi manevi diyor?
Kuyruk acisi var. Dava acacak olan adam boyle salak salak rahatsiz etmez. Acar davayi yaslanir arkasina.
Isiracak kopek havlamaz derken bosa sallamadik
Kuyruk acısı var derken niye açmasın ki açmayacak olsa niye arayıp açmayınca başka nuramaradan sil dava açacam diyip gün versin pazartesi diye
Üfürmüş bir şey çıkmaz
45 tane olumlu yorumu var televizyon satıyorum ekmeğimi kazanıyorum burdan benim numaramı dolandırıcı diye yorum yapıp paylaşmışsın senun yüzünden tüm herkes beni dolandırıcı sanıyor satış yapamıyorum benim çok ünlü avukatlarım var dedi başka numarayla arayıp pazartesiye kadar letgodan telefon numaramı yorum yapmışsın sil dedi telefon aramasını kaydettim mesajlarını küfürleri kaydettim telefon numaram onda eğer letgodan pazartesiye kadar değerlendirme yorumunu silmezsem dava açacakmış burda burda bitmez yook bunun peşini bırakmam ya sil yorumu pazartesiye kadar ya da mahkemede görüşürüz dedi
Sende kaşınmışsın hani demek işi vardı gelemiyecekmiş haber de vermiş adam. İnsan onu yazmadan önce 45 olumlu yorumu göz önünde bulundurur
Mesaj atıyorum görüyor cevap vermiyor arıyorum yanlış aradın diyip yüzüme kapatıyor bende numarasını yorumda dolandırıcı dedim küfür ettim mahkeme diyor telefon numaramı biliyor birşey olurmu ne yapacağım hat babamın duyarsa mahfeder
Öfkeyle kalkan zararla oturur hesabı olmuş senin ki, adama anlat durumu diyecem ama bu sefer daha çok üstüne gelir. Sessiz kal arar ya da yazarsa cevap verme umursamaz kal şikayet edeceğini sanmıyorum kimsede senin yorumu takmaz zaten hepsi olumlu olacak diye bir kaide de yok. neticede o da seni oyalamış
Yorumda telefon numarasını yazdım bu numaradan arayıp ürünü alacam dedi almadı dolandırıcı yazdım senin yüzünden dolandırıcı sanıyorlar ben kaç senedir letgodan para kazanıyorum avukatlarım ünlü ben bırakmam pazartesiye kadar sil yoksa pazartesi dava açacam dedi telefon numaramı biliyor sadece telefon numaradan birşey olmadi küfür letgodan oldu ve letgoda telefon no verdim yazdım telefon no babamın birşey olurmu ne yapacağım babam mahfeder
Her gelene kufur edersen boyle olur silemeyecegim yere yazma
Birşey sorduk yardım edecekseb birşey biliyorsan yaz yoksa yazma
Silemezsin
Silinmez diye biliyorum
Ben bir ürün satıyordum hemen gelirim dedi müsait değilim birkaç saat sonra dedim tamam dedi aradım tamam alacam dedi telefon no adres istedi verdim geliyorum dedi sonra mesaj attı gelemiyorum işim çıktı vs diye aradı arkadaşım dedim gelecem gelecem dedin niye gelmedin bari arasaydın o kadar hazırladık seni bekledik dedi sonra letgodan telefon numarasını yazdım bu no senin mi diye vs sordum gördü hiçbirine cevap vermedi arkadaşım aradı yanlış aradın yok yanlış kişiyle karıştırıyon dedi kapattı yüzüne bende sinirlendim letgodan küfür ettim sonra ürünü satıldı işaretleyip değerlendirme yorumuna telefon numarasını yazıp dolandırıcı bu yazdım sonra bana mahkemede görüşürüz size dava açıyorum maddi manevi dedi hemen hesabımı sildim sonra arayıp açmayınca başka nuramaradan o yorumu sil telefon numaramı ifşa etmişsin dolandırıcı yazmışsın seni yüzünden satış yapamıyorum telefon numaramı herkes görüyor sil dava açacam aramayi kaydettim ss aldım diyip pazartesiye kadar silmezsen dava açacaz avukatımla diye bağırıp durdu
Hiç birşey olmaz merak etme kpnu kapanır gider
Letgodan küfür ettim zaten letgoda yorum silinmiyor hesabımı sildim sürekli arıyor açmayınca başka numaradan arıyor silin yoksa mahkemede görüşürüz sesini kayıt ettim ss aldım küfürleri dava açacam maddi manevi diyor sadece telefon numaramı biliyor arayıp duruyor sil yoksa pazartesi dava açacam avukata sordum söyle sildin yoksa dava açarız demiş telefon numarasından birşey olurmu hat babamın ya ne yapacam babam mahfeder
Küfürü kaldırabilirsin letgo müşteri hizmetlerini ara danış en kötü ihtimalle ama mahkemeye veremez şikayet edemez sadece rahatsız eder durur
Niye şikayet edemez ki şikayet etmeyecek olsa niye arayıp açmayınca başka nuramaradan sil dava açacam diyip gün versin pazartesi diye
Korkutma amaçlı. Ney satıyordu bu
Ben bir ürün satıyordum hemen gelirim dedi müsait değilim birkaç saat sonra dedim tamam dedi aradım tamam alacam dedi telefon no adres istedi verdim geliyorum dedi sonra mesaj attı gelemiyorum işim çıktı vs diye aradı arkadaşım dedim gelecem gelecem dedin niye gelmedin bari arasaydın o kadar hazırladık seni bekledik dedi sonra letgodan telefon numarasını yazdım bu no senin mi diye vs sordum gördü hiçbirine cevap vermedi arkadaşım aradı yanlış aradın yok yanlış kişiyle karıştırıyon dedi kapattı yüzüne bende sinirlendim letgodan küfür ettim sonra ürünü satıldı işaretleyip değerlendirme yorumuna telefon numarasını yazıp dolandırıcı bu yazdım sonra bana mahkemede görüşürüz size dava açıyorum maddi manevi dedi hemen hesabımı sildim sonra arayıp açmayınca başka nuramaradan o yorumu sil telefon numaramı ifşa etmişsin dolandırıcı yazmışsın seni yüzünden satış yapamıyorum telefon numaramı herkes görüyor sil dava açacam aramayi kaydettim ss aldım diyip pazartesiye kadar silmezsen dava açacaz avukatımla diye bağırıp durdu
Pek bişey olmaz
Letgo da alsatçıdır
Letgodan küfür ettim zaten letgoda yorum silinmiyor hesabımı sildim sadece telefon numaramı biliyor arayıp duruyor sil yoksa pazartesi dava açacam avukata sordum söyle sildin yoksa dava açarız demiş telefon numarasından birşey olurmu hat babamın ya ne yapacam babam mahfeder
İyi olmuş sana
Birşey sorduk yardım edecekseb birşey biliyorsan yaz yoksa yazma
Hadi burada banada bir ters yazını goriyim sana 14.800 tl nasıl ödetirim
Tamam hadi git ödet bana senin seviyene inemeyecem
Önce bir cikta