Sebebi nedir bilen var mı? Vede bugün aldım ikinci el olarak sarzı çok çabuk yeni batarya taktıracak durumumda yok iade alırmı sizce bide akıllı ben daha önce ikinci el telefon almadıgım bilmediğim için sattıgına dair belge fatura da almadım ne olur sizde? Ve de nedense tiktoga girdigimde xiomi telefon videoları çıkıyor internet aramalarıma bakıyormu tiktok
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Patron ortak sponsor gibi düşün ve casusluk olayları var
Casusluk derken nasıl
Dinleme olayı gibi düşün
Dava açıldı çöm ülke de tik toka
Tamam da bu uygulamalar dinlese ne olcak bir şey olmaz eski. sevgili terörü var bende o yüzden degisti rdim sırf telimi ya alırken telefonu beni çok muhapbete tuttular telefon gitti geldi dükkandan hiç bir telefoncu birisinin isteği ile casus yuklermi sizxe telefona para karşılığı olsun iyice kıllandım yine
Ya senin olayın başka şimdi anladım 🤦🏽♂️
Sevgili terörü derken tehdit mi ediyor seni arkadaşım
Keşke tehdit etse şikayet olurum olur biter ama daha kotu takip ettiriyor telefonuma sızıyor instagramıma girip görmemi istediği şeyleri Instagram akışına çıkattırıyor neler neler tam tımarhanelik ruh hastası işsiz. Çevremdekileri bana düşman ediyor daha neler neler sevgili yapamıyorum bu yüzden
Özelden yazabilir miyim
Sana da güvenmiyorum bu e postayıda biliyordur o şimdi peşime erkek takıyor sevgili olup goruseyim sonra eline koz geçsin diye o yüzden onun ulaşabileceği yerden kimseyle konuşmuyorum
Valla korkmakta haklısın ama benim hiç alakam yok vallahi bilalhi
Korkmuyorum ne korkucam ben ona düşman bile değilim. adam. olana düşman olurum ben bu kadar nefret ediyorsa tehdit eder gelir döver ama çoluk çocuk işlerle uğraşıyor aklınca intikam aldığını zannediyor valla onun yaptığı hiç bir şeyi takmıyorum gülüyorum geçiyorum keyfime bakıyorum ama o beni rahatsız etmek için hayatındaki tüm mesaiyi bana harcıyor gülünç durumda kendisi 😂 ne kadar onemliymisim be ömrünü bana adadı
Hahahah Onu takmayarak daha da kızdırıyorusn 🥳
Ben mutlu kendi hayatında o ise mutsuz hazımsız öyle. olmasa böyle çirkef şeylerle ugrasırmı özet bu kısacası
YazR mısın
Aman kızsın dursun kendi kendine havlayan it ısırmaz oda havlıyor işte benim canımda sarzın dayanmamasına sıkıldı ya iade almaz sa elimde patlıycak keşke telefonumu satıp ikinci el almasaydım ya yeni batarya da pahalı onu da düşününce sıfır fiyatına geliyor of ya
Onun yüzünden kaç tane hat değiştirdim o olmasa güzelim telefonumu satmak zorunda kalmazdım manevi yi gectim maddi olarak da zarardayım böyle bogazına yapışıp parçalamak istiyorum
Xp rim yok
Yazabilir misin
Keşke korona olup geberdigi günleri görsem yemin ederim göbek atarım ama adam kötü kötüye bir şey de olmuyor sen yaz yarın cevap veririm
Özelden yazsana
Bide görsen çirkin kine ne çirkin giyinmeyi bile bilmiyor üzerinde ucuz kalitesiz kıyafetler ormandaki orangutan varya aynı onun gibi kıllı göbekli vücudu üç kuruş parası var diye insanlar onu adam yerine koyuyor diye kendini bok zannediyor kimse bir çıkarı olmasa o adamla işi olmaz
Hahahaha deme. Öyle Allah yarattı
🙄🙄
hard reset at
KAÇa aldın
1600
Canım ikinci ele o kadar para verilir mi ben sana o fiyata sıfırını alırdım
Sıfırı 2500 filan o civarda daha uygunları var tabi sıfır ama hepsi yurt dışı kapanıyorlar açtırmak la uğraşmamak için ikinci ele gittim o fiyata sıfır olsa keşke
Canım imail çakıp açtırırdık dery ettiğin şeye bak nerde yaşıyorusn
Tamam da telefona her güncelleme geldiğinde telefon kapanıyormus sürekli emei numarası vermek zorunda kalıcam
Yok öyle bi şey ya her güncelleme tel kapanıyor yalan
Valla öyle dediler alıcakdım almadım yoksa bende istemezmiyim sıfır cillop gibi telefonu
Canım özelden bi yazsana eniştem telefoncu sorcam böyle bi şey var mı diye
Valla Xp rim yetmiyor
Sen çık ben atayım tekrar gizliye geçersin