- Whatsapp Gruplarında olup ETLİYE - SÜTLÜYE karışmayanlar hakkında ne düşünüyor sunuz?

Ben de öyleyim. Zorunda kalmadıkça veya biri bana hitaben grup içerisinde bir şey söylemediği sürece herhangi bir konuşma içerisinde bulunmam. Zaten içinde bulunduğum grupların hepsi okul ile alakalı. Diğerleri ne kadar konuşsa da şimdiye kadar hiç katılmadım ve hâlimden memnunum doğrusu..
Hicbisey umurumda degil zaten ne arkadasim kaldi ne bisey. Kimse beni istemiyor. Arkadasima yaziyorum derdim olunca birazdan sana yazarim diyoe halbuku o bana ne zamam yazsa isim olsa da olmasa da 1 dk bile gec vermem msjlarına artik yıldim 🥺 Hiç kimse hicbir sey gercek degil yapayalniziz bu dunya da lisede ki grubum beni dislamak icin yar ariyordu zaten aylar once onu da yaptilar ne arkadasim ne arkadas grubum var sevgili işleri desen kim gelse zaten degerimi bilmiyorlar gözleri hep daha iyilerinde ya neden yasiyorum ben🥺🥺🥺
Ne kadar da dert biriktirmişsin şu kısacık hayatına 😂
Komik bir durum yok.
Bu kadar dertlenmeme gerek yok hayat kısa zaten yeni insanlar tanımaya başla sana yapılanlara aynı şekilde karşılık ver
🥺🥺🥺🥺
tanımadığın birine konuş rahatlarsın etkili oluyo psikolog misali
Cevap
16Cevap
Gozlemcıdır
Ve ılgılı bılgılı bır konuda duygu ve dusuncelerını elbette belırttır
Yoksa tarzı geyık olmayabılır sevmeyebılır gayet normal
Insanları kalıplastırmaktan vazgecelım lutfen
Sosyal medyada neden bırsey paylasmıyorsun sorusundan farksız degıl gıbı soru
Illa kı bırseyler paylasmak gerekmez bu o kısının OT bır hayat yasadıgı manasına gelmez🍀
Bu ben oluyorum.
Bu arkadaşlar genellikle grupta gördüklerini özelde yakin arkadaşıyla kritiğini yapar dalgasına bakar.
Fazla kalabalığa karışmayı sevmeyen ama alttan alttan kıs kıs gülen tiplerdir.
Whatsapp kullanmıyorum ama diğer platformlarda da grup üyelerin 5% falan aktif olur genelde. Bence kendisini doğrultmadı grup olayları sosyal medyada. Sayfalar daha çok ilgi görüyor gibi.
Bu kişilerden birisi de benim. Grup hep sessizde olur. Mevzu benlikse beni gruptan atıp geri alıyorlar anlıyorum. Onun dışında toplu boş muhabbetlere gelemeiyorum.
Onlardan biri benim , yoruluyorum okurken topluca siliyorum bazen süresiz sessize alıyorum zaten döndüğümde nerede kaldığımı hatırlatanlar oluyor niye çıkmıyorsun diyeceksiniz o halde geri alıyorlar.
O kişi benim ve muhtemelen zorla ya da mecburen o gruptayımdır
Mecburen duruyoruz. Şahsen hiç birşeye karışmam. Önemli bir mevzu varsa almam gereken bilginin ulaşması yetiyor.
Gruba isteği dışında dahil olup nezaketen çıkamayan fakat grubu sessize alıp içindeki konuşmalarla ilgilenmeyen kişi olduklarını düşünüyorum.
Yani kendim hakkımda ne düşüyorum zaten zorla girdirildiğim yerde mecburen kalıyorum birde o palyaçoluğa ayak mı uydurayım hiç kimse kusura bakmasın
Sinir bozucu hic bir fikir yazmıyorsun sesleniyoruz duymuyor o zaman çıkabilirsin gurubdan bide ordan yazma özelden başkasına yazar
tartışma çıkmasın doöööş çıkmasın diye tüm çabamız...
Her şeye burnunu sokan aptallardan olmadıklarını düşünüyorum
Grubun en cool üyeleridir onlar ben kendime hakim olamayıp burnumu başka yerlerde buluyorum genelde
Onlardan biride benim özellikle sınıf gruplarına hiç yazmam
Çıkıyordum gruptan yine ekliyorlardi istek alımını kapatmıştım, kimsenin muhabbeti umrumda değil..
Bilgim dahilinde değilse hiç karışmam sanırım o benim😂😂
Yani hic olmasin grupta daha iyi olur diye düşünüyorum
sessizimdir , halkı galeyana getirmemek için pek konuşmam öyle bir özelliğim var :D
Aaa benim hakkımda ne düşünüyorlar merak ettim geldim ndnnd
Ohhh en rahatı misss, kafa dinç, kim ne demiş umrumda değil 😂
Onlardan biri de ben oluyorum genelde. Hatta boş bir grupsa çıkıyorum.
Aaaaa ben 🤣 benden bahsettin resmen bir çok wp grubunda varım hiç birini okumam bakmam cevap vermem
O kişiler arasındayım bildiğim veya bilmediğim sohbetlere dahil olmam zaman kaybetmem bildiğim önemli bir konu vs ise yüzyüzeyken konuşurum bir de grupta mesaj kalabalığı yapmanın ne lüzumu var
O benim💪Hayır yani dıdısının dıdıları grubum var ne konuşucam ben kırk yaşındaki insanlarla
Asıl sinsi onlardır , her şeyi bilir hiç bişi çaktirmazlar yılanlar yılan tısssss bende öyle yaparım bu arada.
Ben öyleyim. Pek fikirlerimiz uyuşmadıgı için gruptakilerle ses etmem okul grubuda oldugu için cikamiyorum.
Whatsapp gruplarımız var arkadaşlarımla 1 kere bile yazmışlığım yok. Okumasına okurum ama cevap yazmam.
Bu benim herkes konusur yorumunu yapar ben arada bi okurum hatta cogunu okumam gruptaki bi arkadasim bana anlatir degerlendirme yapariz🤣
Tam olarak ben oluyorum. Özellikle gerçekten işime yarayacak bir muhabbet değilse
İlgimi çekmeyen bir konuda nasıl görüş bildirebilirim ki
Bu benim annem hiç bir şeye karışmaz karıştığı çok az şey vardır
Bende öyleyim mecbur kalmadıkça hiç bir şey yazmam
En doğrusunu yaptıklarını yaptıklarını düşünüyorum
O kişilerden biri benim
Gruplaşmanın bile saçma olduğu düşüncesindeyim
Kullanmıyorum, bireysel olarak gorusurum
Bende öyleyim, kimseye cevap vermekle uğraşamam
Hiç bir grupta değilim.
Bence gruba bağlı bir şey o
bir şey düşünmüyorum, keyfime bakıyorum.
Benim whatsap grubum yoook 😒🚬
Onlardan biride benim 😄
O ben hatta çıkarım tekrar geri alırlar
Gruptan atılması lazım
Garip niye oyle yaparlar izleyici
beni ilgilendirmez
Kral 😄
@Üffsıktın Yazamıyorum ki sana
?
Ben her konuya müdahil olurum
O benim haha
Bende öyle yapıyorum.