Güncellemeler
+1 yıl
Hiç mi kullanan yok ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence o markaya bulaşma telefonları bi yerden sonra sıkıntı çıkarıyor. batarya ölüyor ekran aşırı ısınıyor sararıyor. Xiaomi al bence daha iyi
Ne kadar süre sonra oldu bunlar?
Çin malı almam.
Ön yargılı olma bence Xiaomi fena değil fiyatlarına göre
Xiaomi kötü demedim iyi ama Çinlilerin. Doğu Türkistan da Türkler çin zulmü altındayken ben Çinlilere para kazandiramam.
Onu alacağına 1000 tl koy redmi note 10 al aga
Çin malı almam
Türk malını kullanamazsın aga, benim arkadaşta aldı aldığına pişman, redmi iyi
Redmi de snapdragon işlemci var gm de mediatek sen bilirsin
Ben şerefsiz Çinlilere kazandırmak istemiyorum. Niye kullanamayım evde 7 yıllık general mobile var?
Mediatek kötü bir işlemci değil
Teknoloji yok türkiyede aldığjn gm içindede yabancı işlemci var sen bilirsin
Ayrıca gm içindekş herşey yabancı devletten geliyor türkiyedw toplanıyor...
Bu da bir şeydir her şey yavaş yavaş olur. Sende ki bu kafayla çok gelişme olmaz, sonra ülke üretim yapmıyor dersiniz.
Ben sana söylüyorum sen bana hakaret ediyorsun, ben iyi mala para veririm, türk vatandaşıyım diye, gidip adi mala yüzlerce para vermrm, ayrıca bende ülkemde arge çalışması olsun teknoloji gelişsin, istwrim, kaç tane teknoloji fakültemiz var çok azz, yüzde kaç arge var yüzde 1 ee, neyin gwlişmesini bekliyorsun, bunu yapmak için bir yerden başlıycan, işlemcimş olur ne olursa artık, ayrıca ben bunun dersinç aldım okulda, bilgimde var cahilde değilim ama at gözlüğüyle bakmıyorum hayata, çok gerideyiz, geride olsuğunu bilip çalışmazsan, ikinci sınıf ülke muamelesi görürsün, yurt dışındakş tellerde ülkende kapış kapış satılır, amacım tartışmak değil, lütfen tartışmaya girmeyin...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!