Israrla kudurduğum bir konu, görüldü yemek!!!Ben bunlarla kebap yeme hayali kuruyorum bunlar bana görüldü yediriyo😭😭 Can Yaman'la evlenirsiniz inşallah🙄
Evet görüldü yediğim zamanlar oldu malesef benimde. Bence çok itici ve hoş olmayan bir davranış bu , yani işin varsa bile bunu belirtip haber verirsin. Cevap vermeye tenezzül bile etmeyip , görüldü yapan insanlardan çok çabuk bir şekilde soğuyorum , ve uzaklaşıyorum. Bazı insanların gözünde çok basit bir konu olarak gözükse de , karşındaki insanın sana görüldü yapması bazen kendini değersiz hissettirebiliyor.
Hiç ama hiç önemsemem çünkü arada ben de atarım. Bazıları meşgul olabiliyor ve o sırada mesajı görüp dönüş yapmayı unutabiliyor sonrasında. İnsanlık hâli. Ama soru ihtiva eden bir cümle yöneltildiğinde ve kasıtlı olarak görüldü yapılıyorsa bu saygısızlıktır. Birisinin gerçek hayatta bir şey söyleyip cevap vermeden arkanı dönmek gibidir. Görüldü yapmak bundan mütevellit bazı durumlarda adabı muaşeret kurallarını hiçe saymak demektir.