İnternet & Teknoloji Rüyalarını kaydedip Sosyal Medyada paylaşmak ister miydin? Deniz Unay Takip Et Sosyal Medya Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Rüyalarını kaydedip "Sosyal Medyada" Paylaşmak İster miydin? Rüyalarını kaydedip Sosyal Medyada paylaşmak ister miydin? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
neyniii_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Merhaba, rüyalarımı kaydetmek isterdim ama sosyal medyada paylaşmak istemezdim onun yerine canım sıkıldıkça kendim izlerdim😂 3 0 Yorumla
Balkız__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Olabilirdi ama paylasmakdan cok kayd edip belli birzaman slnra izleyip gerceklesmis mi diye merak ederdim 2 0 Yorumla
Ngshagba Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hayır çünkü çok saçma rüyalar görüyorum mesela geçen gün kamyoneti tek elimle kaldiriyordum 0 0 Yorumla
SoyleBenDinliyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Çook ilginç şeyler çıkardı sanırım ortaya 😄 0 0 Yorumla
azbuzdeğilçokbuz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl mk bir rüyaları kalmıştı paylaşmadıkları. 0 0 Yorumla
Nickyokkiii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl İsterdim cok garip rüyalar görüyorum xd 0 0 Yorumla
siyahadammmm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İsterdim Onlarınkinide benim izlemem karşılığında. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba, rüyalarımı kaydetmek isterdim ama sosyal medyada paylaşmak istemezdim onun yerine canım sıkıldıkça kendim izlerdim😂
Olabilirdi ama paylasmakdan cok kayd edip belli birzaman slnra izleyip gerceklesmis mi diye merak ederdim
Hayır özel hayatımı gözler önüne sermek sinir bozucu
Hayır çünkü çok saçma rüyalar görüyorum mesela geçen gün kamyoneti tek elimle kaldiriyordum
Hem de cok isterdim keske mumkun olsa
Hayır rezil olurum😂😂
Çook ilginç şeyler çıkardı sanırım ortaya 😄
Paylaşamam utanırım imkan yok buna
mk bir rüyaları kalmıştı paylaşmadıkları.
İsterdim cok garip rüyalar görüyorum xd
Rezil olurdum skdkskxkck
Olabilirdi 😃😃
Evet isterdim
Paylaşılabilecek şeyler olur muydu bilmiyorum
İsterdim Onlarınkinide benim izlemem karşılığında.
İstemem
istemezdim bazen kötü r0yalarda görebiliyoruz
İstemezdim 😄
Hayir istemem
neden?
Olmaz 😂
Hayır..
Evet