İnternet & Teknoloji En son kimi aradınız, ne kadar konuştunuz? _beyzaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu an saçma bir şekilde telefonda boş yapasım var ama arkadaşlarım uyudu hep ;( En son kimi aradınız, ne kadar konuştunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl 182'yi randevu almak için..1 dakika 40 saniye konuşma süresi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tinderdan edindiğim bir arkadaşımla konuştum dün akşam, 38 dk konuşmuşuz 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Telefonla konuşma fobim var. En son işteyken müşteri aradı 3-4 hafta oluyor 0 0 Yorumla
cileklliiiiiisuuuttt Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl En son 1976'da annemi aramıştım ve 1 saat kadar konuştuk. 0 0 Yorumla
Slim_Shadyy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Pederi aradım. Ona dedim ki sen ekmek alma ben eve geçerken alırım. 0 0 Yorumla
sakinceyoruldum Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kimseyi aramıyorum, aranmam da yalnızım ben 0 1 Yorumla _beyzaaa +1 yıl Gel yalnızlığına arkadaş olayıımmm Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı. Dün çok uzun konuşma olmadı bir kaç dk... 0 0 Yorumla
önemsizzamankaybıı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 80% +1 yıl Arkadaşım aradı 23 dk 45 saniye 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı. Yakın arkadaşımla, yarım saat falan 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. dişçi aradı yaklaşık 50sn konuştuk 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Yengemi aradım 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. Babamla konuşmuştum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
182'yi randevu almak için..
1 dakika 40 saniye konuşma süresi
arkadaşimla gelirken boyoz alir misin dedim :) 24 saniyecik
Tinderdan edindiğim bir arkadaşımla konuştum dün akşam, 38 dk konuşmuşuz
Telefonla konuşma fobim var. En son işteyken müşteri aradı 3-4 hafta oluyor
En son 1976'da annemi aramıştım ve 1 saat kadar konuştuk.
Pederi aradım. Ona dedim ki sen ekmek alma ben eve geçerken alırım.
Kimseyi aramıyorum, aranmam da yalnızım ben
Gel yalnızlığına arkadaş olayıımmm
Kizimi ne zaman eve geliyon
Dün çok uzun konuşma olmadı bir kaç dk...
Kardeşimi. 7 dk konuştuk.
Arkadaşım aradı 23 dk 45 saniye
2 saat önce kapıdayım dedim kapattım
Türkiyedeki dostlarla konuştum.
Yakın arkadaşımla, yarım saat falan
Telefonun başında çaresiz bekliyorum
annemi bebeğim nerdesin dedim :D
dişçi aradı yaklaşık 50sn konuştuk
Annemi..
Kargocuyla 10 sn. Konuşmuşuz
Ablam
Yengemi aradım