İnsanlar arkadaşlarıyla, flört ettiği insanlarla ve sevgilileriyle bazen görüntülü konuşmak isteyebiliyor ama kamerada güzel çıkmadığını düşünenler bu duruma bir şekilde bahane bulabiliyor. MSN zamanında ''Webcam bozuk!'' en popüler bahanelerdendi.
Peki siz flört ettiğiniz bir insanla görüntülü konuşmaya imtina edip bir bahane arar mısınız?
MSN zamanının en büyük yalanı: ''Webcam bozuk!'' Peki siz görüntülü konuşmamak için bahane uydurur musunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı.
O an gerçekten çok dağınık ve paspal değilsem kamerada nasıl çıktığımı çok kafaya takmam. Buna da sadece flörtüm ya da sevgilim için düşünürüm yoksa arkadaş grubumda saçımın kafamda olup olmadığına bile dikkat etmem 😂
🙄ben aslında kolay kolay bahane uretmem ama modum düşük olunca kendimi hiç beğenmiyorum o zamanlarda hiç görüntülü konuşmak istemiyorum ama modum yüksek olunca makyajsız bakımsız bile olsam kendomi cok beğeniyorum o zaman bütün görüntülü aramalara cevap verebiliyorum
Kimse bana “görüntülü konuşalım mı” demiyor ki. 😕 Arkadaşlarım arar bazen, o zaman da direkt açıyorum. Hatta bazen “iyi ki aramışsınız he, bir saçımı şeklimi düzelteyim” diyorum kameradaki halimi görünce. Ama bahane üretmem. İstemiyorsam “hayır” demesini bilirim.
İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı.
Yataktan kalkıp ışığı açmaya üşeniyorum diyorum biraz da hafif uykulu çakır oldum mu zokayı yutuyor arkadaşlarım 😆 zaten sonra fazla uzatmayıp uyuyorum o keyfile ✌🏻
''Senin cam neden yok yaa'' demesin diye, profil fotoğrafımın altında kamera simgesi çıkmaması için direkt sökerdim kamerayı, en garantili yöntemdi o dönemler.
Bahane uydurmam ama sonra konuşmak istediğimi söylerim canım istemiyorsa veya müsait değilsem işim varsa sonra konuşurum her an görüntülü konuşma için müsait olamaz kimse sonuçta.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > MSN zamanının en büyük yalanı: ''Webcam bozuk!'' Peki siz görüntülü konuşmamak için bahane uydurur musunuz?