Eskiden pvp knıght online vardı halla var mı 1299 sürüm 4everko serverı vardı kuzenimle ikimiz lise yıllarımızda oynardık serverın karus ta ilk 10 sıramaya giriyorduk ben priest o mage oynuyordu böyle eğlenceli server var mı halla?
İnternet & Teknoloji konusunda 560 cevap paylaştı.
Eskiden çok oynardım. Adını hatırlamadığım pvp serverlarda. Sonra bir heves usko başladım. 83'e bir ton karakter kasmışımdır. Farm-Pk ağırlıklı oynardık ve karakterlerimizi kendimiz fullerdik. Bir süre sonra işin ticari kısmı hoşumuza gitmeye başladı ve oyunu sadece para kazanmak için oynadık. E hal böyle olunca oyun bir süre sonra sarmamaya başlamıştı. Ekipçe bıraktık. Aylık en az 4k gelir getiriyordu.
Ben oyunun açığını bulmuştum eskiden fazla da koxp tipi şeylere mudale yoktu res zamanı gelince free 10 gb artı charin bi yaratıktan kaç xp alacağını değiştiriyordum mesela solucandan 10 do gelecekse 50 k do geliyordu ya da duruma göre daha artırabiliyordum solucanlarda 83 yapıyordum 2 saatte full char yapiyordum 0 dan bunu internet kafe de adam 3 senesini vermiş 7000 tl chara para harcamış onun yanında yaptim sonra adam bunu gordu adama siz kerizsiniz dedim beni dövmeye kalktı kaçtım bana da öğreteceksin diye bağırıyordu benim nick i banlatti sonra da güncelleme geldi yapamaz oldum
Res char full yaptıktan sonra dc attığı zaman chari son halinde kaydediyordu 😏 ay da 1 full char şansım oluyordu 2 kere yaptim sonra güncelleme geldi benim iş öldü
Yaptigim şeylerden birisi de data da yer alan 400 kb txt dosyası vardı onun içini degistirmistim normal sw attıkları zaman bana asas in 42 de acılan hızı koşusu hızında oluyordu normal sw bunu internet kafe de verdim millete gitmişler 65 lw charla cz girmişler 3 tane char ban yemişti 😅 bana millet bi kızıyor goreceksin