Mobil Cihazlar ve Sosyal Medya ile birlikte insanlarda SANAL KISKANÇLIK aşırı derecede oluştu. PEKİ SEN SANAL KISKANÇ MISIN? Neler yapıyorsun veya SANAL KISKANÇLIK seni rahatsız EDİYOR MU?
Bekarım. Maaşımı genelde yurtdışı seyahatlere harcarım. Gezdiğiö gördüğüm yerleri sık paylaşırdım. Evli ve çocuk sahibi olanlar mesajlar atıp en iyisini sen yaptın bizim halimize bak tarzı yazınca rahatsız hissettim hatta uzun süre hesabımı kapattım. Kıskanılmak istemem. Herkes kendi tercihlerini yaşıyor. Evli çoluk çocuklu mutlu pozlar paylaşan arkadaşlarımı görünce keşke benimde olsaydı böyle hayatım dediğim oluyor. Kıskanılacak bir hayatım yok ama sanal kıskançlık var. Fakat şunun bilincinde olmak gerek. Gerçekten paylaşıldığı kadar mutlu ve keyifliler mi? ya da gerçekten o kadar iyi insanlar mı? Hiç sanmıyorum. Ne kadar çok paylaşım o kadar çok sıkıntı.
Sexting yapmasını veya daha nasıl olduğunu bilmeyenleri mi? Delirmemek elde değil. Daha önce ilişki yönetmemiş toplulukların sanki bakacakmış gibi sorunu çözmek yerine. ya bırak, bırak diye ayıplamasını tek bilen.
Sevgilisi var mı? Yok mu? Sorgulamadan kız bir kelime demeden body penis atılmasını anlamıyorum. Yahu bu sexting değil taciz. Zaten sevgilin başkasıyla sexting yapıyorsa aldatıyordur.
Kıskanç olduğum kadar gururluyum da. Benden daha aşağı tabakada insanları görünce sevinmiyor değilim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao 🦇 Bu konuda çok fazla rahatsız edildim insanlar kıskandığı şeye saldırıyor. Nefret söylemleri, tehditler, tacizler hat safhada bu nedenle çok hesap kapattım.
Kıskanç lik saplantı haline gelmemeli getirmemeli her iki tarafta güven yoksa olmaz sanal veya reel çekilmez olur ilişki yürümez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet kıskancım ama kötü anlamda değil sadece keşke benimde böyle bir hayatım olsa bende bunlari yapabilsem ya da istediğim yere gidip tatil yapsam dediğim oluyor ama işte yapacak bişey yok parası olan yapar olmayanda evinde oturur