samsun s20 fe mi iphone es20 mi sizce çok kafam karışık 4500 5000 civarı ne alabilirim?
avantaj ve dezavanjları neler kullanıp memnun kalan ya da kalmayan var mı bu telefonları uygun fiyatlı bi ios mu yoksa andiroid mi
avantaj ve dezavanjları neler kullanıp memnun kalan ya da kalmayan var mı bu telefonları uygun fiyatlı bi ios mu yoksa andiroid mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Apple alma kronik sorunlar var Apple ürünlerinde hemen hemen hepsinde var ısınma çabuk şarj yeme ekran yanması şebeke kalitesizliği sorun bitmez yani bizde övüp duran Apple fanboyları boldur onlara bakma sen onlar Apple ye ortak olmuşlar
samsungda kasıyo ama 4 sene kullandım ve kamerası bence ios karşısında düşük kalıyo yine de tam karar vermiş değilim
4 sene Samsung kullandım ne kasma yaptı ne ısınma ne başka sorun fişek gibi çalışıyordu şu an yeni modeline geçtim bu daha hızlı
Apple Sony kamerası kullaniyo iOS ile alakası yok onun. Hem Samsung son zamanlar da İsocell Teknolojisi ile Sony e yaklaştı kalitede
benim ki gayet ısınıyodu valla donmaya da başlamıştı şimdi de suyla temas ettiği için ekranı bozuldu
Eski cihazmıydı
Oyun oynuyorsan iphone se alma yok diyosun sadece Insta el falan iphone se ama boyut olaraka se ona gore baya küçük ama daha hızlı
oyun pek oynamıyorum genelde intagram twitter ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum iphonun bataryası e ekran boyutu kafamı kurcalıyo onun yerine ekranı geniş bataryası kemrası da fena sayılmayan işey mi alsam bilemedim iphone da satarken para ediyo ama
Iphone
neden peki
Ben Iphone kullanıyorum 😂😂
Memnunum
Uzun ömürlü
baktığım modeli ataryası iyi değil o yüzden emin olamıyorum