Yani bunun bir eğitim alma yeri filan var mı özellikle instgramı iyi kullanıp takipçi kasabilmek için bir türizm etkinliğinin sayfası olarak kullanmayı düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
2010 yılının Ekim ayında hayatımıza giren İnstagram, kısa bir sürede de çok ilgi gören bir sosyal medya platformuna dönüştü. Üstünden on bir yıl geçmiş, sistem binlerce defa güncellenmiş, yeni özellikler kazandırılmış, kullanıcılara daha eğlenceli ve keyifli deneyimler yaşatmak adına yüzbinlerce dolar para harcanmış ve bugünkü haline dönüşmüş.
Bu kilometre taşlarına çok değinmeden, kullanıcılar bu mecraya paralel olarak gelişim gösterebilmiş mi? İşte bu konu uzun uzun tartışılacak kadar önemli. Ama konunun üstünden hafifçe bir geçiş yapmak ve bir kaç şeye dikkat çekmek isterim.
Bu mecrayı kullanmak adına kendisini güncelleyen kişi sayısı oldukça az. Hala aktif etkileşimin kişi sayısına bağlı olduğuna inanan bir kesim var. Hep söylüyorum sizi kaç kişinin takip ettiği değil, kimlerin takip ettiği önemli. Sosyal medya jargonundan kopup kurtulamamak da önemli bir kusur. Takipçi kasmak terimi pratikte denenmiş, kısa vadede fayda sağlarken çok kısa sürede de faydası uçup gitmiş bir yaklaşım biçimi.
Özellikle ticari bir iş yapıyorsanız kullanıcıların gözünde güvenilir ve şeffaf olmak da lazım. Hep bir şeyler satmaya çalışmak yerine bir şeyleri deneyimlemeyi vadetmek ve bu vadin de arkasında durmak en iyi pazarlama yöntemidir. Ya da en kestirme yol olarak bir uzman desteğinden yararlanmak ve bu konuda yetkinliklerimizi artırmak da pek mümkün. Ama sosyal medya mecraları vasıtasıyla kendine uzman görünümü veren kişilere de kanmayın. Unutmayın bir uzman sizi sonsuza kadar kendine mahkum etmez, kendi ayaklarınız üzerinde yürüyebileceğiniz patikalar açar.