Ben bakımsız değilim. Ama kilo veremiyorum. Dış görünüş konusunda takıntılıyım ama kilo konusunu halledemiyorum ve sevgilim takıntımı biliyor. Defalarca diyete başladım bıraktım. Boyum 1.60, kilom 67. Kilo yanağa ve bel çevresine gidiyor obez olmasam da dobiş duruyorum. Asla tatlı durmuyorum.
Çok pahalı nemlendiriciler kullanıyorum hepsi dermokozmetik içeriği temiz. İçeriklerini okuyup da alırım. Göz çevresi kremi, kaş kirpik serumu, yüz nemlendirici, vücut nemlendirici, özel bölge beyazlatıcı krem, salisilik asit içeren duş jeli, yüz yıkama jeli, güneş kremleri, el kremi, bb krem, sülfatsız şampuan... Hepsi bioderma, la roche posay, dermoskin gibi eczane markaları bilirsiniz işte çoğunun fiyatı 100tlnin üstünde. Geçenlerde evde lazer epilasyon cihazı aldım 3.500 tlye. Braun marka. Genetik olarak kıllıyım. Genetik olarak saç dökülmesi var. Ve allerjik bir cilde sahibim. Güzel değilim kabul ediyorum. Ama kendime bakmaya çalışıyorum. Sevgilimse bu kadar çabamı görmezden gelip... bunlara bu kadar para harcayacağına göbeğini eritsen dramadaki kızların içinde hiç sırıtmazdın, dedi. (Birlikte dramaya gitmiştik kapanmadan önce) Yani beni başkalarıyla kıyasladı. Çok kötü oldum. Biliyor dış görünüş konusunda ne kadar hassas olduğumu. Ben artık onunla konuşmuyorum. Aradı açmadım. Sizce ayrılmalı miyim? (Ayrıca onun parasını da yemiyorum düzenli gelirim var 5buçuk civarı kendi paramı harcıyorum. Yanlış anlaşılmasın.)
Emevi komutanı Tarık bin Ziyad, binlerce kişiden oluşan ordusu ile birlikte Cebeli Tarık boğazından gemilerle İspanya’ya geçer. Karaya ayak bastıklarında, İspanya kralının yüz bin kişilik bir ordu hazırladığı ve saldırıya geçeceği dedikodusu ordu içinde endişe ve korku yaratır. Bunun üzerine Tarık bin Ziyad askerine gemileri yakmalarını söyler. Emir büyük yerden olunca askerler mecbur kalarak geldikleri gemileri ateşe verirler.
Tarık bin Ziyad, şaşkınlık içindeki askerleri ile birlikte gemilerin alev alev yanışını izler. Durum karşısında ne yapacaklarını şaşıran askerlere dönüp, tarihe iz bırakan şu konuşmayı yapar:
“Gördüğünüz gibi artık geriye dönüşümüzün bir yolu yok. Gemileri yaktık…Ya gelen İspanya ordusuyla savaşıp ilerleriz, ya da ölürüz. Ona göre savaşın!”
Savaşmaktan başka çaresi kalmayan askerler, İspanya kralının ordusuyla çarpışıp galip gelirler.
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
17
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Samsung Xpress SL-M2020 SS271D. Son kopyaladığım şey bir yazıcının modeli. İyi oldu hatırlattığın bana güzel bi yazıcı önerin ya. Kartuşu ucuz çabuk bitmeyen var mı kullandığınız memnun kaldığınız bir yazıcı? Öğrenciyim çok da pahalı olmasın ben anlamıyorum neye para verilir neye verilmez hangisi iyi hangisi kötü
Ben de anaokula başlamıştım 2009'da şimdi üniye geçiyorum çok yaşlanmış hissettim. Bana da en çok lazım olan zamanlar inşallah bulurum iyi kötü bir şey.
[11/5 13:26] Eylül : 20 eksik [11/5 13:27] Eylül : Gelip Alaçam goturecem tekrar 🤣ahahahhaa son kopyaladigim şey buymuş o da ablama atacağım mesajı başkasına atmıştım
Sorum belli sizce KizlarSoruyor. com değişmelimi baştan aşağı sitenin teması, adı, tasaraımı ve içeriği değişmeli mi? Ve bir şey daha sitede erkekler de var neden KizlarSoruyor Ve sizce sitede oyunlarda olmalı mı? Bana soracak olursanız KizlarSoruyor. com baştan aşağı devrim niteliğinde bir farklılık yapmalı bu siteye artık tasarımı da dahil olmak üzere bir çok şey sıkıcı ve göz yormaya başladı Hele de su pandemi döneminde şu siteye güzel bir farklılık iyi giderdi
Evet yorumları alalım 🤔
bunu soru olarak burada sordum ve kopyalamıştım okurum yani neden okumayayım 🤔
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Pamuk eller cebe! Bu bayram harçlık mı vereceksiniz, harçlık mı alacaksınız?
There is cruelty in Palestine do not share in the savagery by staying silent Filistin'de zulüm var, sessiz kalarak bu vahşete sessiz kalmayın هناك اضطهاد في فلسطين ، فلا تنضم إلى الوحشية بالتزام الصمت #SaveSheikhJarrah #MescidiAksa
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
İnsana en çok şiir yakışıyor. Sonra yeryüzüne yağmur. Gökyüzüne mavi Ve en çok insana vefa yakışıyor. Yüreğe SEVDA , Gözlere haya , Ve en çok yaşamak yakışıyor İnsanca.. sevdaca duruca..
. Şimdi Cunup Olduktan Sonra Gusul Abdestini Ellerimi Yikayip Ayip Yerlerimi Sol Elle Yikayip Sonra Agizimi Calkalamadan 3 Kere Burnumuda 3 Kere... Bu ailem beni gebertir biz müslüman değiliz
Düşündüren sorular 2 kişi cevapladigi icin ablacım. Sitenin algoritması ile herkese hitap etmek zorundasınız. Bu nedenle herkesin cevaplayacağı sorular sormak gerekiyor. Yani buraya düşünsel bir soru sorunca 2 yorum geliyor. Site ve halkını tanımadan böyle dememek lazım. Ama size hitap etmiyorsa sorularıma gelmeyebilirsiniz tabi 😊 saygı duyarım ablacim
Asla egom yok, sadece iki yorum istemiyorum sorularıma ben. Daha çok yorum gelsin istiyorum o yuzden bunları yapmam gerekli. Abla sözünü ise size aşağılamak için değil saygımdan kullandım. Bir problem yok ki😊
Cunku yorumda insanlarla sohbet ederek, vakit geçiriyorum. 2 yorum ile bu benim için zor oluyor. Siteyi ben genellikle eğlenmek için kullanıyorum keyifli oluyor benim için. Ana sayfanızda çıkmam rahatsızlık verici olabilir haklısınız ancak ara sıra çürük elmalar çıkıyor demek ki sitede, benj mazur görün. 😊