- İNTERNETTE DİZİ İZLİYOR MUSUNUZ?
- Eskiden izleyemeyip kaçırdığınız veya internetten yeniden izlediğiniz DİZİLER hangileri NE DÜŞÜNÜYOR SUNUZ?

Televizyonda eskisi kadar güzel dizi olmadığı için. Aynı zamanda toplum artık değişiyor. Eskiden aileyle birlikte yere uzanmış o güzelim dizileri seyrediyorduk. Hatta adını tam olarak hatırlayamadığım Tv2 desem yanlış olmaz galiba yabancı dizi kanalı o diziyi seyrediyorduk.
Neden izliyorum? Reklamlar yüzünden. 3 dk dizi 30 dk reklam, hele bir de finaldeki 3 saniyelik sahneden önce giren reklam yok mu çıldırtıyor beni.
Özellikle Türk dizilerinde görülen gereksiz karakterler ve onlara has gereksiz diyalogları atlayabilmek de apayrı bir keyif, bu da bir etken.
Cevap
9Cevap
Ben daha kısa sürmesi için reklamsız ve önemsiz yerleri ileri alabildiğim için izliyorum
Internette istediğin an açabiliyorsun çünkü ayrıca televizyondaki diziler artık para için yapılıyor bir dizi 2.5 saat bu ne demek ya onun yerine 1 sezon yabancı dizi izlemeyi tercih ediyor haliyle insanlar üstelik kaliteli işler. Eskiden böyle değildi tabi ki sektör Kurtlar vadisi Ezel gibi kaliteli işler vardı ne zaman süre arttı hep aynı tarzda aynı kalitesizlikte isler yapılmaya başlandı insanlarda haliyle soğudu. Önce süreleri azaltsınlar sonrada senaryoyu.
Televizyondaki gibi 1 saat reklam olmadığı, istediğimde durdurabildiğim, istediğimde direkt kapatabildiğim, dizinin beni değil benim diziyi kontrol ettiğim için internetten izlemeyi tercih ediyorum
Tüketim ekonomisi bolluk rahatlık tembellik üçü birleşince ne ülke gelişiyor nede insanda bir düşünce kalıyor keyfiyete düşkünlük sonuç hem madden kazanıyorlar hem manen
Hocam internetten dizi izlerim, bu afiş mi ne deniyor buna resimdekilerden de bir kuzey güney izlerim soruyu anlamadim iyi aksamlar.
Televizyonda istediğimiz zaman istediğimiz diziyi&filmi izleyemediğimiz için olabilir mi?
Internette genellikle film izliyorum izlediğim filmler eski Türk filmleri hababam sınıfı , baba bizi eversene gibi filmler
Daha çok fragman ve analiz izliyorum dizi izlemiyorum maç izlerim
2013 dizilerine sardım e haliyle internetten izliyorum çok büyük kayıplarım var
var mı netflix ya da blu tv şifresi verebilicek koca yürekli birisi?
Tvdeki dizileri izlemeye kıyamıyorum.
Kaç dizi bitirdim can sıkıntısı
Ben Önemsiz yerleri atlayabildiğim için izliyorum
Daha kolay istediğimiz zaman açabiliyoruz
İzlemiyorum
Yabancı diziler favorimdir Türkler yapamıyor artık
Izlemiyorum
Doctor Who
Bedava
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?