Boyle bir dosya indirildi cihazimda bi 650 mb. Yer kapliyor nedir bu?
2. Sorum ise 9s telefonum guncelleme indirildikten sonra "bilgi toplaniyor %0" diyor ve indirmeye devam etmiyor ne yapabilirim
2. Sorum ise 9s telefonum guncelleme indirildikten sonra "bilgi toplaniyor %0" diyor ve indirmeye devam etmiyor ne yapabilirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rom indirmissin gunceleme icin devam etmiyorda kapat ac telefonu tekrar dene
Sağ ol :)
Yapabildin mi
Evet oldu. Bir de yukarida bahsettigim dosya ile ilgili bilginiz var mi?
Onu silebilirisn guncelleme yaptigi icin gerek yok ona
Sey bilginiz varsa bir seyler sormak istiyorum
Bi 5 6 ay once bi arkadas bana link atmisti bu uygulamayi ben yaptim indir diye. Ben korkagimdir askinda linke tikladim mi hatirlamiyorum ama bu gun gorunce bi kuskulandim acaba tikladiysam beni, telefonumu izleyebiliyor mudur diye. Telefonuma hard reset atmak istiyorum da ben dosyalarimi yedeklerken ya onun attigi uygulama da yedeklenirse? Tek tek bildigim uygulamalari mi yedeklemem gerekiyor sadece yoksa dosya yoneticisindeki tum dosyalari mi?
Dosya yedeklemek istiyorsa fotograf ve kisilerini yedeklersin birde whatsap dimu zaten bunlari bulut uygulamari otomatik yedekkiyir onun disinda bindosyayaui yedekkemez zaten yaninsen bunlariny3deklersen hard reset atarsan cozmus olursun sorununu takildigin yerde aorabilirsin yine isteesen mail at orhanyumak@gmail. com
Sistem ile alakali bir sey yedeklemem gerekmiyor degil mi? Ve hard reset ayarlardan mi oluyor yoksa telefon kapaliyken mi
Yedeklemene gerek yok hard reset telefonu kapaliyken yapicaksin