Ben olduklarını düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Evet
Hayır
Bir fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanoğlu bunu asla bilemeyecek. Görebileceğin en uzak galaksi yaklaşık 13 milyar ışık yılı uzaklıkta. Yani oraya ışık hızında gitsen dünyada 13 milyar yıl geçmiş olacak ve böyle bir yaşam insan için mümkün değil. Keza uzaylılar varsa onlar için de mümkün değildir. Kaldı ki güneş sisteminin tahmini ömrü 4-5 milyar yıl. Yani böyle bir ziyaret esnasında yolu yarılamadan güneş sistemi tamamen yok olmuş olacak. Dünya da dahil. Bir de işin biyolojik kısmı var insanın genetik olarak en yakın canlı türü şempanze arada ki genetik farklılık sadece %1.5 falan yani bir şempanze ve insan %98.5 aynı genetik. o yüzde 1.5 farklılık bile ne kadar büyük görebilirsin. dünya dışında %100 benzer bir tür olması mümkün olmadığına göre ve şempanzeyle bile sağlıklı iletişim kuramıyorsak zaten uzaylılarla hiç bir şekilde iletişim kuramayız.
Yok. Eğer bu dünya dışında yaşayan canlılar varsa bile öyle mekikler üçgen kafalı yeşil adamlar falan olacağını düşünmüyorum. En fazla ilginç biçimli fare balık vb gibi şeyler yaşıyor olabilir o da belki
Cevap
5Cevap
Şimdi ufo ile inerler oraya
ben olduğunu düşünüyorum
Evet var hatta gözümle gördüm.
İnsanoğlu varya uzaylıya ne hacet
Ben gördüm var
Ne gördün acaba paylaşmak ister misin
Psikolojiniz bozulur
Psikolojimin bozulacağını sanmıyorum. Paylaş hadi
Yaz bana sj
Hayır hiç sanmıyorum