Bilgisayardan indirip telefona atabilirsin. Direk telefona indirmek için programlar da var tabi ki.
Android telefona film nasıl indirilir?
- Torrent programları aracılığıyla indirmek
µTorrent® veya BitTorrent® programlarını telefona indirip. Sonrasında, KickassTorrent veya Zamunda tarzı güvenilir torrent sitelerinden istediğin filmi, müziği, diziyi aratıp bu programlar aracılığıyla telefonuna indirebilirsin. Detaylı olarak videoda anlatılmakta;
https://www.youtube.com/embed/melH6cMLzXk- TubeMate aracılıyla film indirmek
TubeMate İnternet download manager tarzı bir program. Yani, bir film sitesine girdiğinizde içerisindeki film dosyasını indirmenize olanak sağlıyor. Nasıl kullanacağını bu videodan öğrenebilirsin;
https://www.youtube.com/embed/dPOt3x5sEFI
Bu iki yöntemle telefonuna filmleri sorunsuz olarak indirebilirsin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Torrent
Internet Download Manager
JDownloader
programlarından birini bilgisayarına kur.ya da hepsini kur ve programlar nasıl çalışır diye google da arat ya da youtube da onlarin nasıl çalıştığını anlatan videoları seyret.gerisi çorap söküğü gibi gelir :D14 Yorumla
+1 yılTorrent indireceksin.
Once su linke gir utorrent indir link
bu program DL yapmana yardimci olacak
sonra mesela suraya gir link ve aradigin filmi yaz. download torrent kismini sec
ve inen torrenti utorrent'de aç. film inmeye baslayacak.21 Yorumlaumarim anlasilir olmustur.
+1 yılEn rahati ocye indir ordan teline at daha rahat oluyo
00 Yorumla
google a utorrent tam indir yaz . tamindir.com dan torrent i indir. ondan sonra torrentz.eu ya da isohunt gibi geniş çaplı torent sitesine giriyorsun aradığın filmin ismini düzgün biçimde yaz ordan sonra download torrent de. torrent i başlat . alt yazı içinde divxplanet.com ve turkcealtyazi.org sitelerinden birini kullanabilirsin. muhtemelen bu yazdıklarım çok yabancı sana o yüzden youtube dan videolu anlatımlara bir bakıver alışırsın hemen
10 Yorumla
+1 yılEskiden youtube film yüklemezlerdi simdi istersen eyyvah Eyvah 3 filmini bile youtube bululabilirsin. indirmek içinde www.ssyoutube.com adresime girip izlemek istedigin film'in youtube linkini yapıştırarak indirebilirsin..
00 Yorumla
Telefona youtube ve benzeri video sitelerinden film indirmek için snaptube uygulamasını öneriyorum. Bilgisayara film indirmek içinse idm programını öneriyorum.
21 Yorumla
+1 yılTorrent candır. utorrent indir ve zamunda. net ile kat. ph sitelerini kullanabilirsin sağlam torrentler bulursun.
04 Yorumla- +1 yıl
Bilicek bişey yok zaten torrenti yükle kalsın öyle sonra bu dediğim sitelerden mesela işte Batman vs. Superman filmini indireceksin zamunda ya batman vs superman diye orada sana belki de yüzlerce link gösterecek onlardan seed. kısmı en yüksek olanı indir hemen iner zaten sonra o inen dosyayı aç otomatikman torrente ekleyip indirmeye başlayacaktır.
- +1 yıl
yoo ekstra isim vermene falan gerek yok zaten siteden indireceğin torrent linki 1 mb bile değildir hemen iner ona çift çıkla yükle asıl indirmek istediğini indirir.
+1 yılidm indir sonra bu siteden izlediğin filmi indir
https://720pizle.com/00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
alalhım günün sorusuna bak. "android telefonuma film nasıl indirebilirim?"
en iyi cevap: tel yavaşlar haberin olsun.47 Yorumla
Soran+1 yılOff sıktiniz artik size ne?
- +1 yıl
:D Şaka gibi
Soran+1 yılŞaka gibiymis l*n size ne xper benim degil mi
Soran+1 yılAma sinir ettiler artık kime ne ki?
Soran+1 yılKusura bakma özür dilerim.
Sana her filmi bulabilirim ben nette olan. Internet Download Manager diye bir program inşa etmiş dahinin biri bunu indirdiğinde serial oluyor sen onu full yapıyor ve güncellemiyorsun. İnternet Explorerden "Her videoyu site ayırmaksızın" indirebiliyorsun.
00 YorumlaBilgisayardan indirip telefona atın. Telefondan bunlarla uğraşmak işkence gibi olur. uTorrent programını kullanabilirsiniz. Torrent nedir onu öğrenin, hayatınızın çok güzel illegal bir destekçisi, bağımlısı olacak bırakamayacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılFilm ismini google yazdıktan sonra;
yanına full indir yaz.
Daha sonra ilk basamağı tıkla ve açılan sayfada indirme linki ya da indir butonu var onu kullanırsın.
Kolay bir indirme yapmak istiyosan pcye ıdm kurmalısın...00 Yorumla
+1 yılTelefona niye indiriyorsun? Bilgisayara indir sonra flash belleğe at. Flash belleğine telefona bağla. Şarj girişinden bağlanıyor dönüştürücü kablolar var 5 liraya telefoncuya sor verir. Telefonuda yormamış olursun
00 Yorumlaplazstore de HD Film izle dıye bır program var. Hemen Hemen her film orda. Hem izleyebiliyorsun hemde indiriyorsun.
Oda olmadı googleden vıdeoder indir yaz indir programı youtubedeki filmleri indirirsin istedigin formata göre.00 Yorumla
+1 yılUC browser'ı indir istediğin filmi normal bı siteden aç direkt indirme bağlantısı çıkıyor karsina, hiç uğraşmadan direkt indiriyor
00 Yorumlatorrent işine yarar. ttorrent i indir play store'dan. indirmek istediğin filmi söyle link atarım sana.
02 Yorumla
+1 yıltelefonun markası nedir benimki j7 video açıldığı zaman Ustu Ne basılı tutuyorum video indir yazıyor indiyorum
00 Yorumla
+1 yılNerdeyse uzay çağına girecez film indirmek nedir :D direk aç izle arkadaş sen dvdye falan filmde çektiriyorsundur :D
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyok ya okulda izliycez de :)
- +1 yıl
hea ozaman direk film indir yaz indirebilirsin rahatça ilk sıralardaki siteleri tercih et :)
Gizli Soran+1 yılbu film çıkmıyo nedense :(
bende bir program vardı hd film izle diye iş yerinde 7 24 film izlerdim :D tabi internet şart internet olmadıgındada aynı programdan indirme seçeneklerınden ındırır evde işte gene izlerdim :D
00 YorumlaHD film izle uygulamasını indir bence. sadece Film indirme yolu olarak değil ama seçmek ve seyretmek konusunda da yardımcı olacaktır.
00 Yorumlam. tubemate. net adresinden TubeMate uygulamasını yükle. TubeMate ile YouTube, Dailymotion gibi sitelerden hem video hem film indirebilirsin.
00 YorumlaTlf. na indirmektense önce pc den sd kartina yükle. Sonra tak tlf. na rahatça izle. hem tlf. nu kasmamis olursun yükleyerek.
00 Yorumla
+1 yılİndirme yöneticisini kur basit ve iyi :)
play.google.com/.../details00 Yorumla
+1 yılevet o siteden indirebilirsin ama video indirme prog. lazım idm iyidir. googlea internet download manager full cracked yaz indir ama kurmadan mutlaka tarat virus var mı diye içinde nasıl kuracagın yazar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIDM link indir kur crack yap full olsun. Sonra izleyeceğin filmi aç indir diye baloncuk çıkıyor tıkla indirsin
00 YorumlaRapidshare den indir. Google a film indir yazınca zaten ya rapid ya da başka siteler çıkıyor. Program indirirsen daha kolay olur ama aldığın virüse değmez.
00 YorumlaInternet download manager indir internetten full crackli her izledin filmin orda çıkar zaten filmi indir butonu :)
00 YorumlaAndroid google play store'da hd film izle diye bir program var, telefonuna uygun format ve ekran boyutunda indirebiliyorsun. ücretli programlarda var ücretsizlerde var, hangisi sana uygunsu onu seçmeni öneririm gerçekten işine yarayacaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılDizicu diye bir program çok güzeldi
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılYuhanss diyorum. Telefona utorrent kur torentle indir ha ne dersin asdasdffs
00 Yorumlaprogrmın ismini hatırlamıyorumda youtubedeki video film müzik herseyi inderbiliosun pcden indir filmi sonra hafıza kartına at
00 Yorumla
+1 yılTelefon bir kaç gün sonra deli gibi kasıcak aklında bulunsun
00 YorumlaHep erkekler cevap vermiş beyler indirdiğiniz filmleri bu kadar belli etmeyin :D
00 YorumlaTelin markasina bagli kardesim ve islemcisine bagli...
00 Yorumla
+1 yılFilmleri. MP4 olarak indirirsen, telefona attığında sorunsuz olarak izleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılTelefonunu çok yavaşlatırsın ama video indirme programaları olması lazım
00 Yorumla
+1 yılTelefonunun ya da tabletinin hafıza kartı varsa film leri once pc indir sonra hafıza kartına at taktiğin zaman filmlerin sende en hızlı ve pratik ayrıca cihazinida kasmamış olursun
00 Yorumlainternetten hiç bir indirim ücretsiz değildir sen farkında olmadan faturana yansıyor kotanı aşıyorsun .. onu geçeceksin orjinali çok pahalı geliyorsa git korsan al tavsip etmesemde en ıyı secenek bu
04 Yorumlasınırsız internette kota sorunu olmaz ki
ilginç ilk defa duyuyorum şaşırdım şuan
hangi filmi indirmek istiyorsun söyle sana nerden indirebileceğini gösterelim
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılek tha tiger
- +1 yıl
İLk önce bu programı bilgisayarına kur : https://www.gezginler.net/indir/i/1435/
Daha sonra aşağıdaki linke tıklayıp filmi aç. film üstünde bu video dosyasını indir diye bir yazı çıkacak. ona tıkla. tamamdır. www.hdfilmizlebe.com/...turkce-altyazili-izle.html
l*n bu soruya bu kadar ne cevabı paylaştınız anlamadım ki?
00 Yorumlagooggle play kullanıyorum ben orda hd film izle yaz cıkıyor :D
00 Yorumlaben genelde turbobitten indiriorum. wifi varsa daha kolay oluyor tabi.
00 YorumlaİNTERNET DOWLOAD MANAGER bunun üstüne hiçbir downloader tanımam
25 Yorumlaarkadaş haklı
senin lisansın bitmiştir
Böyler bir soruda neden gizli sordun onu çözemedim :D
07 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu niye günün sorusu diye seçtim onu anlamış değilim :D
Soran+1 yılÇokkk :D
Soran+1 yıl:DD yok değilim :D
Soran+1 yıl:DDD
+1 yılGooglePlay den Avd Free programını indir programın tarayicisindan gir siteye istedigin video yu indirir
00 Yorumlaİşin garibi 11 gün önce köye gidicem demissin hala gitmedinmi?:) Hadi onu geçtim 11 gün boyunca ögrenemediysen ne anlatsak boş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgoogle storeden tubemate isimli programı yükle ekrana çıkan herşeyi indire bilisin ben kullanıyorum çok memnunum :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
+1 yılTelefona indirmek zor belirli sitelerden istediğin filmi yaz indir de çıkan linkten indirmeye çalış olmassa pc den IDM adlı programı indir filmi aç IDM ile indir yazacak çok hızlı indirir indir ve telefonuna at
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGoogle playda appler var onları indirerek rahatça film dowland yapabilirsin
00 Yorumla Pc den indirip telefona atman daha iyi telefonu agirlastirirsin oyle
00 YorumlaInternet Download Manager tam senin istediğin şey :) her videoyu indirebilirsin
00 YorumlaHd film izls die bir program var g. playden indir her dalda en ii olan filimler var rahatlıkla izlersin
00 Yorumlatelefone indirme, bilgisayara indir telefona at daha sağlıklı
02 Yorumla
Soran+1 yılilgisayara nasıl indircem :D
+1 yıluc browser indir onunla videoya tıklayınca indrme özellği var
19 Yorumla- +1 yıl
inidrme butonu olması lazm
- +1 yıl
minisini indirmedn dimi
- +1 yıl
rica ederm :) ayrica cok hizli ve reklam engellyici bulnyor. bir diger onermde egerki turkce kullanmak istersen. internetten uc browser 10.8 versiyonunu indr kur sonra. google playden son surume yine guncelleyerek turkce kullanablrsn.. :)
- +1 yıl
rica ederm. bütün özellkler bu tarayıcıda sanki ayrıca Türkçe yapabldn dimi? :)
+1 yıluygulama var - link olarak bir tek youtube falan indirirsin internetten bnce :)) bakmadim tabi
017 Yorumla- +1 yıl
Download Manager diye bir frogram kullanıyorum bir iki film indirebildim ama çok zahmetli basit kullanışlı bir program var mı bildiğin?
- +1 yıl
tubemate dene bnmki apple ://
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim işletim sistemleri farklı yinede Sağol
- +1 yıl
biliyorz heralde :)) tubemate androiddeteki --apple olsaydi seninki bomba uygulamalar soylerdim
- +1 yıl
Ya appleuygulama yönünden zayıf kalıyor ama işte telefonu iyi yapıyor I phone dan hoşlanmayan biri olsamda cihazlar iyi en azından hızlı :)))
- +1 yıl
uygulama yonunden mi zayif kaliyo?:D sacmalik iki sisteme de bakiyorum sadece apple in bazi seyleri ucretli o kadar
- +1 yıl
Bazı mı hadi canım :))) ya apple kullanan birinden video resim alamıyorsun çok fazla fark var apple kullanan biri kendini hem kısıtlıyor hemde soyutluyor bence
bana göre i phone unmu var paran var başka birşey değil yani :)) - +1 yıl
e postayla at? whatsappla at? secenek bol :) androidde asiri donma var apple da yok -androidde virus var apple da yok
- +1 yıl
Ya ya tabi :))) e posta watsaptan çevir kazı yanmasın android de virüs dışarıdan uygulama yüklersen oluyor ki bunada gerek yok markette herşey var cano seni gidi seni lafda soyletmiyor elması na hızına benimde lafım yok :)
- +1 yıl
yo store dakinden de virus geliyo? bilmiyosun heralde?:D teli yeni mi aldin?:D
- +1 yıl
Teli ilk çıktığı zaman aldım nasıl geliyor stordan bu mümkün değil ne gördüm ne duydum çamur atma :)
- +1 yıl
he he madem ilk ciktiginda aldin coktan film nerden indiriliri cozmustun;) cahilligini belli etme bari.
- +1 yıl
Ilk çıktığında aldım ve dediğin gibi çözdüm güncellemeler sağolsun program ın içine etti dolayısıyla farklı programlar gerekli hale geldi benim android ile tanışmam Türkiye piyasasına ilk gelişiyle başladı ki ilk Android telefonum htc wildfire idi o telefonda film izlenebiliyor indirebiliyordum güncelleme gelene dek program ı yazan firma program ı bıraktığın da yapıcak birşey kalmıyor bayan alımlı güzel ve bir okadar da ukala :))) ayrıca yine söylüyorum ben daha basit tek düz bir program arıyorum yoksa elimde download programı var :)
- +1 yıl
tarayıcıların uzantılarından yapabilirsin mesela?:)
- +1 yıl
Kullandığım program sitedelerdeki filmleri link varsa direk indirme mi sağlıyor ya da video ya tıklayıp url üzerinden otomatik alıyor sorun şu ki her sitede bu işe yaramıyor
- +1 yıl
su ana kadar problemli site gormedim -filmilfullizle falan hepsi calisiyo - videoyu yakaladigi anda eklenti sekil degistiriyo-pcde de yapabilirsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılmx yaz Google playa gerekli program çıkıyo oradan indir
00 Yorumlabence indirme :) mx player kur sonra fullfilm. mobi ye gir ordan seç izle :)
00 Yorumla
+1 yılİndirme bence telefon yavaşlar en iyisi bilgisayardan izle.
00 Yorumlahd film izle diye bir program var direk izleyebilirsinde indirebilirsinde.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılBence onerilere uy ve google play den indireceksen asagisinda yazan yorumlari oku. d epey yardimci
00 Yorumla hd film izle programı indir sonra easy downloader. ben öyle yapıorum ^^
00 Yorumla
+1 yılIdm ile indir onlinesini bulursan :)
çok rahat oluyor00 YorumlaFULLFİLM. MOBİ googlede yaz ilk safya gir ordan indir adm programini android marketten indir hizli insin diye
00 Yorumlaİndirdikce tel yavaşlamaz sadece hafızan dolar. Google play de film uygulamaları var izleyip indirebiliyorsun.
00 Yorumlatorrent kullanmayı biliyorsan hızlı bir şekilde indirebilirsin
00 YorumlaBen indirme yapmıyorum direk siteden izliyorum daha güzel
00 Yorumlabilgisayarına indir usb ile telefonuna at eğer bilgisayarın varsa böyle daha iyi olur
00 YorumlaTorrent ten indirmek en hızlısı ama şarj bayağı gidiyor
00 YorumlaTabi ki tubemate ile markette yok google da yaz indir.
00 Yorumla- Devamını Gör (127)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat