İnternet & Teknoloji Şimdiye kadar aldığınız en değişik mesaj ya da mesajlar nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl .. Şimdiye kadar aldığınız en değişik mesaj ya da mesajlar nedir? Cevapla Nedir Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Dostum sana kötü bir haberim var. Genelde bu mesajları ya gay olanlar atıyor. Ya da kız hesabı açan troll erkekler. :D yani hava yapma boşuna :D 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Hfkchc bunun gibi sana 10 larca mesaj atabilirim bu en tanındık olanı Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Tamam sana kolay gelsin o zaman. Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ya bir de erkeklere diyorlar. Sanırım pembeli havuz problemini yaşıyor. 1 0 Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Kim bu mesajı atan söyle de engelliyim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Hdkcjkchd hemen söylüyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Knk kim bu soyle de saclarindan tutup tokatlaya tokatlaya bagirta bagirta engelliyim zlzhkznz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hdkxjxgz Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Mesaj kutum kapali 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En doğrusu bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dostum sana kötü bir haberim var. Genelde bu mesajları ya gay olanlar atıyor. Ya da kız hesabı açan troll erkekler. :D yani hava yapma boşuna :D
Hfkchc bunun gibi sana 10 larca mesaj atabilirim bu en tanındık olanı
Tamam sana kolay gelsin o zaman.
Ya bir de erkeklere diyorlar.
Sanırım pembeli havuz problemini yaşıyor.
Kim bu mesajı atan söyle de engelliyim
Hdkcjkchd hemen söylüyorum
Knk kim bu soyle de saclarindan tutup tokatlaya tokatlaya bagirta bagirta engelliyim zlzhkznz
Hdkxjxgz
Mesaj kutum kapali
En doğrusu bu
Çüş 😂