Herkese sa
Telefonum Xiaomi redmi note 9s 128gb SD 6gb ram
Oyun kasmıyor çatır çutur çalışıyor hiçbir kasma yok ama eğim alırken yani nişan alırken ya da sağa sola bakarken takılarak bakılıyor ya da takılarak nişan alınıyor fakat oyun o sırada kasmıyor ve bundan net eminim
Oyun kasmıyor ama nişan alırken takılarak ekran sağa sola dönüyor ya da etrafa bakarken takılarak ekran dönüyor "(oyun asla kasmıyor donmuyor)"
Bu neden oluyor olabilir?
Telefonum Xiaomi redmi note 9s 128gb SD 6gb ram
Oyun kasmıyor çatır çutur çalışıyor hiçbir kasma yok ama eğim alırken yani nişan alırken ya da sağa sola bakarken takılarak bakılıyor ya da takılarak nişan alınıyor fakat oyun o sırada kasmıyor ve bundan net eminim
Oyun kasmıyor ama nişan alırken takılarak ekran sağa sola dönüyor ya da etrafa bakarken takılarak ekran dönüyor "(oyun asla kasmıyor donmuyor)"
Bu neden oluyor olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İos al hiç bir sorun yok. Android her zaman belirli bir süre geçince takılıyor
Donma kasma yok 60 FPS den aşağı inmiyor gram kasma yok ama sağa sola bakarken takılarak dönüyor ama bu sırada donma kasma yok 60 FPS den aşağı inmiyor
Donmaz zaten takılır. Drop girer.
Yok drop da yok internet de iyi 25 ping ya da ms nasıl denirse işte download ve upload da iyi ve 60 FPS bin de altına inmiyor,
Acaba dokunmatikten mi kaynaklı
Drop dediğim öyle bir şey değil. Mesela daha çok pclerde oluyor adam yaklaştıkça birden takılır.
Onu biliyorum ama bu bahsettiğim şey öyle bir şey değil daha farklı
Karakter koşarken sağa sola bakarken ekranı sağa sola çevirirken takılarak dönüyor sağa sola ama oyunda donma kasma yok
jirescop ayarlarında problem vardır
Jiroskop kullanmıyorum kapalı
60 FPS den aşağı inmiyor donma kasma yok
Max 50 ms oluyor ya da ping de diyebiliriz
Hiçbir sorun yok
Sadece karakter koşarken sağa sola bakmak isterken takılarak sağa sola dönüyor ama bu sırada sağa sola bakarken de oyunda donma kasma drop vb yok 60 FPS den aşağı inmiyor
bilemedim o zaman niye öyle bir şey olduğunu
Bende bilmiyorum işte ve bulamadım da
Telefon da yeni model
Acaba format mı atmam lazım öyle düşünüyorum
ben mobil oynamıyorum o yüzden bilemedim
Çözümünü kendim buldum, telefonun oyun yönetici ayarı yüzündenmis
Senin tel cop knk
60 FPS den aşağı inmiyor FPS çatır çutur çalışıyor ama dediğim gibi oyunda kasma donma olmadığı halde sağa sola bakarken böyle oluyor
Knk benimki 20 ye iniyor😄😄👋
Valla benimki içinden geçiyor hiçbir sorun yok
Özellikle belirtiyorum 60 FPS den aşağı inmeden donma kasma olmadan sağa sola bakarken takılarak dönüyor ama bu sırada donma kasma yok yine hani acaba dokunmatikle mı ilgili diye düşünüyorum
Hasasiyeti ayarla
Hepsi ayarlı internette bu sorunu aradım ama kimse bu sorunu yaşamamış
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!