Merhaba arkadaşlar, samsung galaxy a70 marka telefon kullanıyorum pubg mobile açınca daha oyuna baslamadan 45 dereceye çıkıyor bu sebebten her ne kasar 40 civarında fps alsamsa sıcaklıktan dolayı zor oynanıyor. 1400 tlye kadar 2. el veya 0 tablet önerisi olan var mı (hd olmasına gerek yok fps iyi olsun kasma donma yapmasın yeterli)
Pubg oynamadığım için bunun nasıl bir bağımlılık olduğunu bilmiyorum soruya gelirsek Bana kalırsa ikinci el tablet alma sıfır olsun ilk kullanan sen ol
anlatayım sana nasıl bağımlılık olduğunu. eğer benim gibi asosyalsen bodrum gibi bir yerde yaşamana rağmen serserilikyapmak barlarda gezip tozmak nedir bilmiyorsan etrafında karı kız ortamı yoksa kendini teknolojiye veriyorsun. e bende de ne sosyal medya var nede baska bisey tek tiktok var birde youtube. arkadasım çoktur ama dostum az onlarlada pubg oynuyoruz çünkü gerek zaman geçirme gerek eğlenme konusunda çok zevk veriyor özellikle kurduğun ekip ile 100 kişilik grubdan birinci olmanın tarifi bile yok bu oyunu benim telefondada oynayabilirim güçlü bir telefon fakat 2 yıl oldu ve aşırı ısınmaya basladı bu durumda oyun sırasında rahatsız ediyor hızlı deşarj sağlıyor. ilk bastada dediğim gibi telefonu genelde video izlemek ve oyun oynamak için kullanıyorum şuanda samsung galaxy sm t500 model 10.1 ya da 10.4 inçlik tablet buldum sıfırı 1400 tl vatan bilgisayarda satılıyor. youtube üzerinde bir çok videosunu gördüm pubg oynayanlarda vardı fakat 30 fps aldıklarını söylüyorlar ben telefondan 40 50 civarında fps alıyorum tek sıkıntım aşırı ısınması (45-46 derece) işte bu yüzden hem geniş ekranlı hemde pubg oynanabilen bir cihaz arıyorum (özellikle pubg için değil tabiki ama pubg rahat oynanabilen tablette her iş rahatlıkla yapılabilir) ve belkide tiktokda yayınlara baslarım diye düşündüm işte böyle :) gözlerini yorduysam kusura bakma yorumun için teşekkürler
En İyi Cevaplar