Selam arkadaslar 18+ erotik oyun sitesine giren var mı? O sitelere girerken oyun oynarken bilgiler filan aliniyormu? Yani problem ola bilirmi oyle sitelere girilse?
giriyom bişi oluyosa da fikrim yok umurumda da değil, göze alıp girersin zaten :d napim, bilglerimi alsalar nolcak çalarlar en fazla
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sitelere girişti kabul et evet diye seçenekler çıkar onlar genelde reklam amacı güden şeylerdir resmi olanlar mesela sen mutfak robotu aratıyorsun hep site reklamlarıda mutfak robotu çıkıyor bu tesadüf değil senin onayladığından dolayı karşına çıkar
çerez politikası araştırırsan anlarsın bu arada bir şey olmaz tedirginsen vpn gir
Ben daha önce bu oyunları oynadım sen hangi sitelerden oynadın bilmiyorum ama ben şimdiye kadar böyle bir problemle karşılaşmadım istersen hangi siteler iyidir onuda söyleyebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
giriyom bişi oluyosa da fikrim yok umurumda da değil, göze alıp girersin zaten :d napim, bilglerimi alsalar nolcak çalarlar en fazla
sitelere girişti kabul et evet diye seçenekler çıkar onlar genelde reklam amacı güden şeylerdir resmi olanlar mesela sen mutfak robotu aratıyorsun hep site reklamlarıda mutfak robotu çıkıyor bu tesadüf değil senin onayladığından dolayı karşına çıkar
çerez politikası araştırırsan anlarsın bu arada bir şey olmaz tedirginsen vpn gir
Cok sagolun
Yok bilgilerine birşey olmaz ama sorun yakalanmaksa gizli sekmeden işlerini hallet
Eminmisiniz? Bir defasinda kac para cezasi aldin filan sms geldi ekrana ondan deyilmi?
Ben daha önce bu oyunları oynadım sen hangi sitelerden oynadın bilmiyorum ama ben şimdiye kadar böyle bir problemle karşılaşmadım istersen hangi siteler iyidir onuda söyleyebilirim
Tamam soyle
Neyle girdiğin nereye girdiğine bağlı
Nasil yani?
Sitenin ne olduğu güvenilir mi falan o açıdan yani
Onu bilmiyorum iste hangi site guvenilir biliyormusunuz
Bilmiyorum görsem anlarım belki
var mı bildiğin site ben de oynarım belki
cevaplara bak sjdjdjh
yani ufakken girmistimde oyle cok bi olayi yok anime hentai falan gosteriyor sadece
Ailene kadar haber gidiyor :D
Küçükken oynuyorduk sjsjsjsj :D
Örneğin hangi bilgini almalarından korkuyorsun
Yani Oyle sey ola bilirmi diyorum? Yani yasaklimi? Vpn filan kullanmiyorum
😂😂 rahat ol fjf free relax
Eminmisiniz?
Eminim yüzde 1 milyar
Hangi siteden izlnerik ki? Bir problem ommadan oyle bir site biliyormusunuz
Ne problemi olacak?
O nasıl bir fantezi
Benle takıl