Siber suçları arayıp konuşunca?

Aranızda polis siber suçlar ekibinden olan varsa cvplayabilir mi? Ben bı wifi adı mı orn. Turktelekom__56 gibi , ekran çekip atmştm birine o da bana emniyette dayısının müdür olduğunu söyledi kendisi de PC işlerinden anlyormus. Senin girdiğim siteleri görmüş ama benim baglandğm wifi yi ona göndermemiştim. Sonra işte hangi sitelere girdiğimi görmüş. Ana ailenden birisi jigolo sitelerine girmiş video izlemiş vs. Dedi. Onun arkadaşıyla konuştum dedim ki siber suçlar ile konuştum böyle wifi adı ile olması imkansz en azndan şifreni bilmeleri lazm. Bunu arkadasna deyince dedi ki o bişey diyorsa doğrudur. Emin olmadan sana demez. Ve o kişi bana yemin etmişti bunları emniyetten ona gösterdiklerine.. ve bu wifi ye sen mi bağlandn dediklerinde de üzerine alnmş evet demiş. Arkadaşlar sorum şu ki arkadaşı telefonda konuşurken dedi ki sen niye siber suçları aryosun benim oralardan arkadaşlarım var onlar (siber suçlardan birileri) şimdi senin biseyler gizledigini anlayarak senin numarandan takibe almşlardr seni dedi olabilir mi bu
Siber suçları arayıp konuşunca?