Instagramda Bi çocuk eskiden ınstagram hesabı alıp satıyomuş 30-50k olan hesapları sonra yok çagrı tanerle diyologları varmış eskiden ama şu anki kullandığı hesabı 1k kendi şahsi hesabı
Ve benle ortaklaşa olup ınstagram hesabı almak istiyor burada da bi tuhaflık yok mu sizce¿
Ve benle ortaklaşa olup ınstagram hesabı almak istiyor burada da bi tuhaflık yok mu sizce¿
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Piyasada hesap sattığını söyleyen ve önden ödeme isteyen birçok dolandırıcı var. Aynı zamanda bir hesabı almadan ilk maili var mı? kaç adet mail değişmiş? Bu kontrolleri yapmanız lazım. İlk mailli olması hesabınızın piyasa değerini arttırır. Bunun dışında hesabın ülke, yaş, cinsiyet ve son 1 ay, 3 ay, 6 ay ve 1 yıl gönderi ve story istatistiklerini incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Gönderilere yorum yapan kişilerin gerçek kişiler olması önemli.
İstatistikleri video kaydı olarak isteyin.
Önden hesabı almadan katiyen para ödemesi yapmayın. Hesap alım satımı için site tavsiye etmiyorum. Çünkü her ortamda güvenemeyeceğiniz kötü niyetli kişiler olabilir. Bu yüzden hesap alım satım için yüz yüze hesap alım satımını gerçekleştirebilirsiniz.
Hesap Alım Satımında Dikkat Edilmesi Gerekilenler
Evet artık güvenli bir şekilde hesabı satın alabilirsiniz.
Hesap Alım Satım için instagram hesabımdan benimle iletişime geçebilirsiniz.
www. instagram. com/buraktorunresmi