Galaxy s20 fe mi Galaxy a52 mi? A 52 iyi görünüyor aslında ama, S serisinden bir telefonda fena olmaz yani.
Galaxy s20 FE = 4800 TL Galaxy A52= 3800 TL
Fikir verebilir misiniz?
Galaxy s20 FE = 4800 TL Galaxy A52= 3800 TL
Fikir verebilir misiniz?
S20 FE Exynos 990 chipseti, A52'nin snapdragon 720 chipsetinden bir tık daha iyidir, aslında çok büyük farkları yok ikiside ARM çekirdeği üzerinde, cortex mimarisi, ama 990 chipset biraz daha liotgrafik olarak 7 nanometre olduğu için, daha işlem yapar, ama 990'nın Mali-G77 grafik işlemcisi olarak global iyi yorum okumadım, Adreno 618 snapdragonun içindeki grafik işlemci daha iyi yorumları var.
Zaten 750 mhz gibi gayet iyi bir mobil için grafik işlemci frekansı var, uzun oyun deneyimlerinde de saniyedeki karesi FPS oranlarıdan da iyi yorumlar var, ama 990 chipsetinin mali grafik işlemcisi o kadar iyi yorum almamış ve mediatek te bu grafik işlemciyi kendi chipsetin de kullanıyor bu konuda snapdragon 720 daha iyi Androno 618 grafik işlemcisi olarak.
Sensör bakımından ikiside samsung isocell kullanıyor, ikiside aynı Bence, batarya konusunda da ikisi de 4500 mah ve 25 w hızlı şarjı var chipsetinden gelen hızlı şarjı dediğim gibi, o kadar büyük farkları yok. Görsel farkı kalıyor Bence geriye.

Kolay gelsin.
Cevap
1Cevap
Valla ben şimdiye kadar 4 tane Samsung eskittim. Hepsi bir yerden sonra bozuldu. Ya batarya gidiyor ya ses açma tuşları kendiliğinden bozuluyor. Bu fiyatlara xiomi ya da huawei alsan daha iyi olur. Batarya ve performans açısından taş gibi telefonlar.
ne yaptın yaa.
Ya cidden samsung bir yerden sonra sistemsel olarak saçmalıyor 😂
aslında Xiaomi için diyorlar bunu daha çok. Bir de çok satıldığı için ciddiye almıyor artık müşteriyi diyen de var. HUawei de Google Play yok malum, google hizmetleri gerekebiliyor. Ben de Samsung daha prestijli diye düşünmüştüm
Xiaomi ye bak derim cidden iyi gidiyor bataryası
S20FE daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?