Kısayol İkonumhttps://streamable.com/sq3k0r[-] Başarısızlık: Oyunu polisli yapmaya çalıştım ama başaramadım. Polisler oyunda gözüküyor ama hiç bir şey yapmıyorlar :D Fazla da uğraşmadım bununla. Yardım etmek isteyen olursa başım, gözüm üstüne. [+] Araba isimleri tam adlarıyla tekrar yazıldı. - Tüm sesler gerçekçi olanlarıyla değiştirildi. [+] Ses baştan tasarlandı. - Oyun ayarları en iyi olacak şekilde ayarlandı. (Ses, görüntü, oynanış vs.) - Kodlar baştan yazıldı. - Nitro HUD'u yüksek çözünürlükte yeşil renk yapıldı. - Yazı fontu dokusu, yüksek çözünürlüklü, daha canlı yazı fontu dokusuyla değiştirildi. - Mini Harita yüksek çözünürlüğe yükseltildi. - Tüm dokular gerçekçi olanlarıyla değiştirildi. (Yollar, levhalar, işaretler, araçlar, her şey...) [+] Görüntü baştan tasarlandı.
Oyun Videosu:
Güzel, polisleri de ekleyebilseydin iyiydi :D Eline sağlık...
Güzel, böyle de güzel :D Eline sağlık...
Kötü, kaldır çöpe at. Eline sağlık...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
@Azerbaijani_Girl dostumun ricası üzerine yapmıştım. bu oyunu sevdiğim pek söylenemez :D
oyunun kendisi harbiden "b*ok" ben bile bir şey yapamadım. dokuları netleştirmeme rağmen böyle aptalca görüntü çıkartıyo ortaya. nfs carbon mükemmel oldu ama onu paylaşcam
xD polisler yapay zeka olduğu için bulamıyor mesela online diyelim yarışlarda bile illaki biryer bulur fakat bu yapay zekalarda öyle değil Ets 2 de de öyle mesela sen gidiyorsun gidiyorlar sen duruyorsun duruyorlar yapay zekanın bu yönü kötü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eskisinden bi farkı yok 😒 bi önceki daha iyi dostum
oyunun kendisi harbiden "b*ok" ben bile bir şey yapamadım. dokuları netleştirmeme rağmen böyle aptalca görüntü çıkartıyo ortaya.
nfs carbon mükemmel oldu ama onu paylaşcam
Hm anladım kardeşim yinede emegine saglık en azından denedin olur böyle şeyler
sağolasın dostum
Yav çok güzel olmuş, elinden geliyir böyle işler👏👏
sağol :)
Böyle de güzel eline sağlık
sağolasın
Ben ne zaman rica ettim hatırlamıyorum sjsjksjk
@CemreDenizGND rica etmiş pardon :D
Sen bu iste iyisin böyle devam👍
sağolasın :)
polis kovalamacaları yapabilsem iyi olcak bu oyun için :d
Güzel olmuş ama ben oyunları sevmem ki.
eyvallah gelmen yeterli
Polis işinide çözersin 👍
gücüm yetmedi dostum :D
Birzamanlar nfs carbonun hastasıydım
carbonu şu an mükemmelleştirdim az sonra paylaşıyorum :)
👍👍
Devam böyle👍
nfs carbon şu an yolda geliyor :D
Guzel
sağoll
Devamke
Güzel güzel
sağolasın kanka gel şu polisleri çalıştırak ya mal gibi geziniyorlar :D
:D yapalım kanka olur xD
nasıl yapalım? :D
Oğlum ben nerden bileyim :D 3d modelleme yapıyorum ben sen yaparsın bir şekilde xd
yok la ben de beceremedim bu canım EA öyle bir kodlamış ki oyunu polisler çalışmıyor
EA sorunlu oluyor genelde biraz :D yani kodlamaları olsun başka şeyleri olsun bunun gibi sorun çıkarıyor
haritaları yarış için tasarladık polislere yer vermedik çünkü oyunda yasal olarak yarışılıyormuş bari serbest sürüşü yapmasaymışsınız o zaman
xD polisler yapay zeka olduğu için bulamıyor mesela online diyelim yarışlarda bile illaki biryer bulur fakat bu yapay zekalarda öyle değil Ets 2 de de öyle mesela sen gidiyorsun gidiyorlar sen duruyorsun duruyorlar yapay zekanın bu yönü kötü
Helal olsun
eyvallah :)