AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Vur kaç yapabileceksen buluş tabii ama yakalanırsan falan bize kızma sonra 👍
Bence hoş olmaz kadınları işaretle belki denk geliriz 🤤
Gerçekten evlilik beni korkutuyor şu hale bak. Sonra diyorlar ki şiddet artıyor şu artıyor. İnsan bu gibi konularda nasıl sakin kalabilir.
Bosanabilir kardeşim şiddet için bahane aramayın. İki taraf için de diyorum. Kimse kimsenin sahibi değil olmadıysa bosarsin.
@Назгул Bir insanı sevmezsin, soğursun, artık ona karşı düşüncelerin değişir ya da bir başkasına ilgi duyarsın. Bu her insanın başına gelebilir. Ancak bunu karşına alırsın dersin ki ben artık devam edemiyorum, sevmiyorum ve boşanmak istiyorum. Bu benim gözümde benim açımdan kabul edilebilir bir şey.
Ancak bir kişinin arkasından gelip iş çevirmek, gizli saklı aldatmalar yapmak, hatta bir başkası ile bir şeyler yaşamak bu benim için kabul edilebilir bir şey değil. Sen o kadar zaman görüş, evlilik hazırlıkları yap bir dünya para harca borca gir, evini hayatını ve aileni kur, maddi ve manevi bir ton emek harca, o kadar hayal kur, sen evde değilken işteyken eşin gitsin senden gizli saklı bir şekilde seni aldatsın ve pişkin pişkin o yalan hayatına devam etsin.
İşte çoğu insanın problemi bu zaten. Boşanabilir kısmına katılıyorum zaten bunu da belirttim. Ancak bir haltlar yemeden önce bunlar dile getirilmeli. İnsanın gururuyla, şerefiyle, karakteriyle ve hayalleriyle oynadıktan sonra değil !
İnsanın gururu ve şerefi başkasına bağlı değil işte bunu anlamak gerek.
@Назгул Görüş farklılıkları var ve üzgünüm ki ben sizin kadar geniş düşünceli geniş bir yapıya sahip değilim.
Görüş farkliliklari olabilir. Ama insanın sabit düşüncede kalması iyi değildir bazı şeylerde. Benim dediğimi mantıklı buluyorsunuz aslında sadece ilkel benliginiz yüzünden kabullenmek ten korkuyorsunuz.
@Назгул Sizin dediklerinizi mantıklı bulmuyorum. İnsanın fikirlerinin sabit olması sürekli değişmesinden iyidir bundan emin olabilirsiniz. İlkellik ya modernlik bu konuda yorumlanamayacak ya da kıyaslanamayacak düzeydedir. Herkes size mantıklı gelen şeyi kabullenmek ve ona göre yaşamak zorunda değildir. Sizin başınıza bu gibi bir durum gelirse bir gün, eşiniz tarafından aldatılırsanız bu şekilde geniş açıdan, mantık ve modern bir şekilde boşanmanız dileği ile iyi geceler dilerim.
Sabit olmak iyi değildir. Öğrenmeni engeller ve mükemmel olmadığını unutturur. size de şiddet uygulamadan ayrilabileceginiz bir evlilik dilerim öyle bir durum olursa. Ki umarım olmaz. Troll soruda çok yazdım zaten. Size de iyi geceler.
@Назгул Bu eğitim açısından değerlendirilebilecek veya geliştirilebilecek bir konu değil. Böyle bir eşim olursa şayet bana her şeye rağmen ihanet ederse, tabi ki bunun bir karşılığı muhakkak ki olacaktır maddi ve manevi. Şiddeti sadece fiziksel açıdan değerlendirmeyin biraz geniş düşünün. Her dakika mahkemeye gitmek zorunda kalmak bile bir psikolojik şiddettir.
Umalım ki kimsenin hayalleri ve hayatları yıkılmasın. Kimse kimseyi üzmesin kırmasın. Tekrardan iyi geceler.
Çakıp çakıp gönderirler. Hem kendin üzülürsün hem eşini üzersin. Eşine yoğunlaşsana.
Allah cezanı versin bide marifet gibi burda utanmadan bunları söylüyorsun hiç bir insan cıkarı olmayana boş yere tek bi güzel kelime bile söylemiyor, git buluş umdugunu verirler zaten sana
eşin sana ilgisiz davraniyorsa sevmedigini hissediyorsan boşan bošandiktan sonra yap bunları šuan hoş birşy değil
sana şunu söylememde sakınca olmas, bir erkek kadından alacağını alınca seni sevmiş olmuyor sadece senden yararlanmış ve kullanmış oluyor, sende kendine ve eşine iyi bak ve nerede nasıl hatalar var ona bak yine diyorum sadece kullanılırsın
Hayır zaten eşini sevmediğin belli başka erkekleri istiyosan önce eşinden ayrıl ondan sonra buluşursun
Hep erkekler mi aldatacak birazda kadınlar aldatsın be hiç haketmediğimiz şeyler yapıyorlar bize
Galiba
Kadınlar daha çok aldatıyor😀
hayır tabii ki bunu eşin yapsa neler yaparsın gerçekten kendine bile saygın yok
Muhtemelen 17-18 yaşlarındasın, sadece burada birkaç yorum ve popülerlik için konu ettiğin durum namus oluyor ama sen bunuda anlamazsın o yüzden sekteret
Eşinden gizli onlara pompalat tam olsun
Nasıl olsa ar namus diye bi şey kalmamış
Bizde burda bir sürü iltifat ediyoruz neden bizimle buluşmak yerine tinder.
En azından biz gerçeğiz. Madem cinsellik için buluşacaksın bende evliyim 😀
Ortam buyken bir de niye evlenmiyorsun derler insana. Ya şöylesi çıkarsa karşına? Mahvoldun demektir. Allah ıslah etsin
Oralarda sana seksten başka bir şey çıkmaz, eğer istediğin buysa..
Niyeti belli onların iltifatı da ondan yapıyorlar, her şeye inanma oradaki fotoğraflarına da
Tinder amacı seks olan bi yer sen kafaya koymuşsun aldatmayı
Aga buluşmak istiyosan önce kocanı boşaki kocana aldatılma acısı çektirme
Eşin böyle bir durumda ne yapardı önce ona bak istersen ver numarasını ben bi deniyim kendisini bakalım benimle görüşür mü...
Onu aldatman doğrı değil istemiyprsan boşan başkasıyla evlen. Ama evliyken bunu yapmanı yanlış buluyorum
Bunu evlenmeden önce yapsan saygı ile karsılnır. Bu durumda cehennem de yer kalmıycak sizler sayesin de
Sizin gibilerden tiksiniyorum
tinder ı sil eşine ilgi göstermesi söyle sende eşine ilgi göster
Ayrıl, kocanı aldatma. Sonra ne yaparsan
durumuna sartlarına göre degişir ama riskli basına iş açanlarda var dikkatli ol
Tabiki de hayır. Aldatma ya girer bu. Boşabıpta evlenme. Bir düzenin vardır, bu düzeni bozma.
yakalarsa adın çıkar artı nafaka alamazsın artı boşa öyle yap su katılmamış odunlar değişmiyor
@met96 adamı sevmiyor ilgisiz zaten kadını çirkin hissetiriyomuş çocuğu varsa bilemem o zaman aldatmamalı ama adı çıkar nafaka alamaz bu
@met96 kadın realist. diğerleri gibi yalan söylemiyor işte :)
@met96 boşa öyle yap dedim ne demişim
@met96 onu başka yorumlara yaptığımdan bakabilirsin hatuna kendine saygı duyduğun için yapma desem ne olacak gitmiş tinder paketi almış zaaten
@met96 nafaka almak banada saçma geliyor ama ihtiyacı varsa alamazsın dedim sadece bende sevmediğim adamın parasını yemek istemem çocuk için olabir o da fazla abatılmadığı sürece
Olur dikkatli olman lazım bana sor yıllardır tımder bilirim gel özele
Ordakiler tabi öyke yazcak çirkin misin diyecek kim bilir kaç tane kıza like attılar sende bilmem ne kaçincı sıradasın amaçları cinsellik
Umarım trollsundur ya iğrencsin
Buz havuzunda böbreksiz uyanma sonra
Niye eşini aldatıyosun ki gerek var mı?
La biyigi sakali kessek orda bize bile yururler.
Hain kalleş vurun kallese
İyi sevismeler
Birini daha kaybettik.
Tinderda siyah ekran fotosu koysan da yuruyolar xd
Sonra neden şiddet oluyor
O iltifatlar yataga sokana kadar
Haydi kime guvenip kimle evlenicezz😃🙃
Aldatcan yani. ektiğini biçersin
Bende tinder dayim
Gel
Yiyorsa bunları kocandan boşanıp da yapsana
Nokta