Anlattıklarına göre az çalışıp çok para kazanılıyormys. Aşama aşama oluyormuş son aşamada araba veriyorlarmış ama bana saçma geldi millet o kadar çalışırken oturduğu yerden o kadar kazanmak mantıksız geldi
YouTuber Ahmet Aga yakın arkadaşım olur, reklam gelirlerinden 2014-2018 yılları arasında en az aylık 30 bin TL kazanıyordu. Şuanda YouTube üzerinde 1 Milyon 550 bin aboneye sahip.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sadece reklam yaparak para kazanabilirsin, başka yolu yok.
Oda sabit gelir istiyor isen en az 15 bin Aktif takipçin olucak.
Peki reklam izleyerek kazanılır mı? Güvenemiyorum
Reklam izleyerek çok çok az para kazanırsın, 100 reklama 50 kuruş gibi bir para.
Yaa peki network market ile ilgili bilginiz var mı? Naturalis diye bir firmadan arkadaşlarım söyledi de kabul etmedim.
Biryerden ürün alıp üzerine kâr koyup e-ticaret sitelerinden satarsın, onuda müşteri çekmek falan zor.
Anlattıklarına göre az çalışıp çok para kazanılıyormys. Aşama aşama oluyormuş son aşamada araba veriyorlarmış ama bana saçma geldi millet o kadar çalışırken oturduğu yerden o kadar kazanmak mantıksız geldi
YouTuber Ahmet Aga yakın arkadaşım olur, reklam gelirlerinden 2014-2018 yılları arasında en az aylık 30 bin TL kazanıyordu. Şuanda YouTube üzerinde 1 Milyon 550 bin aboneye sahip.
Hergün günde 5 bin 10 bin ziyaretçin olsa ayda 40 50 bin kazanırsın.
Peki network market ile ilgili bilginiz var mı? Naturalis diye bir firmadan arkadaşlarım söyledi de kabul etmedim
Bilgim yok.
zzor ya valla.