Snapchat ne için kullanılıyor merak ediyorum doğrusu nasıl bi yer
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Valla çok pis bir ortam diye biliyorum milletin amacı ordada belli kızlar çıplak foto atar erkekler eli şeyinde kız kovalar yani hep azgınlık başka birşey yok.
Peki bi erkek niye sence eski sevgilisine senin için silerim der ama niye silmez
Shsh Çok komik ordan başkalarıyla konuşuyor hatta daha fazlası ne olabilir ki başka zaten
Doğru haklısın
Bunlar insan azmani kızım böylelerinden aman diyim uzak dur.
Seviyorum işte malım ya ben
Biliyorum İnsan kalbine söz geçiremiyor ama sonunda her türlü üzüleceksin. Bunu düşün benimde sevdiğim bir kız vardı çok seviyordum ama kendisi tam bir kaşardi o yüzden hep uzak durdum yoksa daha fazla üzülecektim. Şimdi unuttum gittim.
Umarım bende unuturum :) ama bu hastalık gibi geçmiyo
Aynen hastalık gibi biliyorum ama yapacak birşey yok zamanla geçecek emin ol ve bir zaman sonra oh be diyeceksin iletişimini kes sosyal medyadan takip etme fotoğraflarini felan görme. Ben geçen sokakta gördüm hiçbir şey hissetmedim normal biri gibi eskiden onu gördümmu kalp krizi geçiriyordum.
Konuşuyorum yapamıyorum bunu bi şekilde ulaşıyo bana
senin yazdiklarini ben yazdim sandim. o kadar ayni durumdayiz ki seninle. nolucak böyle bıktım
Seninde mi öyle
Ulan gece gece üzdünuz beni https://youtu.be/9u0nX0vca6s
aynen öyleyim bende. tam bir enayiyim. her seferinde kendi keyfine göre geliyor yazıyor bende konuşuyorum. her sey onun keyfine gore. ama illet bildigin gecmiyor.
Sinan tesekkur ederim Bergen muslum gurses ve diğer tüm arabeskcilerin şarkılarını ezbere biliyorum o haysiyetsiz sayesinde
Ya siz harbi manyaksiniz başkalarının sizi üzmesine neden izin veriyorsunuz anlamıyorum. Kimseye minnet etmeyin nolacak ki biri gider başkasi gelir. Kimse vazgeçilmez değildir. Diktir edin ya onlar sizi hiç düşünmüyor biliyorsunuz demi.
story paylsabilecegin insanlarla sohbet edebilecegin grup kurabilecefin mini oyunlar iceren fotograf temali bir uygulama istersen sadece fotograf cekmek icin de kullanabilirsib
Ben o bitmojileri ders için kullaniyorum sirf onlari yapmak icin kullaniyorum 😂
Bitmoji çılgınlığı için harika oluyor eğlence ötesi şeyler
Kızlar foto çekip atmak için;
Erkekler de 31 çekmek için kullanır genelde 😃
Biraz daha açar mısın nudeleşiyolar yani?
her haltı emek için vr
Mesela sence bi erkek ne için kullanır bide eski sevgilisine senin için silerim der ama silmez
yani kayıt olmuyor, boynuz
Anlamadım?
aldatma için kullanılıyor genelde
Anladım sağol
Bitmoji ve kamera efektleri için
Gereksiz bir uygulama
Şahsen filtreler için kullanıyorum
Biz resim video atmak için kullanıyoruz 😀😀
Nude alıyorum
Instagrama tercih ederim snapchati