İnternet & Teknoloji C2 ne işe yarıyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Oğlum c2 diye bir program indirmiş ne işe yarıyor bilen var mı? C2 ne işe yarıyor? Cevapla İş Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HiggsBozon Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl endişelenmeyin hanımefendi bir sosyal platform aynı burası gibi insanlarla yazışmaya yarıyor açılımı connected to me ama 18 yaşından küçkler için online olan her yer sakıncalı sayılır her neyse iyi günler! :) 1 0 Yorumla
seçilrüzgar Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl anonim sohpet programı silin derim masum değil oradan kızlara yürüyordur kesin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Duymamıştım araştırıp baktım da pek tekin değil çocuklar için. Oğlun kaç yaşında? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 17 yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hımmm benim öğrencilerle yaşıt. Bence kaldırt derim ergenlere göre bir uygulama Yorumla
Bensizzolmazz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Anonim chat demk..Sapklarn oldugu bir site acilen silin derimm 1 0 Yorumla
gorgonmedusa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Anonim sekilde insanlarla konusulan bir uygulama pek yararli kullananini gormedim simdiye kadar 1 0 Yorumla
Buzzzmavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Görüntülü sohbet de biraz tehlikeli 0 3 Yorumla Buzzzmavisi +1 yıl Kaç yaşında Yorumla Soran +1 yıl 17 yaşında Yorumla Buzzzmavisi +1 yıl Tehlikeli yaş tehlikeli program diyeyim Yorumla
Onraldmir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Senin oğlanın pipisi kalkmaya bAşlamış 😂😂 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Arkadaşlık uygulaması çok nezih bir yer değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
endişelenmeyin hanımefendi bir sosyal platform aynı burası gibi insanlarla yazışmaya yarıyor açılımı connected to me ama 18 yaşından küçkler için online olan her yer sakıncalı sayılır her neyse iyi günler! :)
anonim sohpet programı silin derim masum değil oradan kızlara yürüyordur kesin
Duymamıştım araştırıp baktım da pek tekin değil çocuklar için. Oğlun kaç yaşında?
17 yaşında
hımmm benim öğrencilerle yaşıt. Bence kaldırt derim ergenlere göre bir uygulama
Anonim chat demk..
Sapklarn oldugu bir site acilen silin derimm
Anonim sekilde insanlarla konusulan bir uygulama pek yararli kullananini gormedim simdiye kadar
Herkes görüntülü bosaliyor orda
Görüntülü sohbet de biraz tehlikeli
Kaç yaşında
17 yaşında
Tehlikeli yaş tehlikeli program diyeyim
Senin oğlanın pipisi kalkmaya bAşlamış 😂😂
Anonim sohbet yeri 😈 kim kime dum duma
Arkadaşlık uygulaması çok nezih bir yer değil
Lahmacunselamı, bilmiyorum
Hiç bulasmasin sizde engel olun kullanmasın
Sohbet uygulaması
Kız dusuruyor