Arkadaşım geçen hafta sıfır ps4 pro almış pes 2021 oynuyoruz oyun kasıyor cihaz felaket ısınıyor. Adam aldığına alacağına pişman oldu. Kasma ve ısınma problemini ben birçok kişide gördüm duydum. Sizce mantıklı mı ps4 almak Gaming laptop Veya gaming pc daha mı iyi.. ?
Ps4 alıp pişman olan var mı neden ısınma kasma problemi var?
Bilgisayar insanıyım çünkü. İstediğim her oyunu bilgisayarda oynayabiliyorum. Şu anki teknolojide ps oyunlarını bile pcden oynayabiliyorsun neden ps4 alayım ki ( söylediğim durum ps3 için geçerli) 4 te var mı bilmiyorum
su pandemi doneminde iste diger oyun konsollari bedava oyun dagitiyor sony zam yapiyor mesela
bilmiyorum biliyor musun bir uyelik sistemi var uye oluyorsun ayda 4 oyun oynuyorsun. gunumuzde hep dandik oyunlar veriyorlar
oyun konsolu aliyorsun oyunun fiyatlari hic dusmuyor. bunun yaninda ps4 iste 1 yil sonra internet sistemi calismayacak. internetten oyun indiremeyeceksin sony desteklemeyecek vs vs
kisaca her seyi paraya bagladilar adim atsan sony para istiyor o yuzden herkes pisman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pc daha mantıklı bana göre
Neden
Bilgisayar insanıyım çünkü. İstediğim her oyunu bilgisayarda oynayabiliyorum. Şu anki teknolojide ps oyunlarını bile pcden oynayabiliyorsun neden ps4 alayım ki ( söylediğim durum ps3 için geçerli) 4 te var mı bilmiyorum
Ben 2020 oynuyorum hiç ısınma kasma yok saatlerce oynarız
sony alan herkes pisman ben sana soyleyeyim
Ps4 konusundamı
oyun konsolu konusunda
nedenleri sunlar;
su pandemi doneminde iste diger oyun konsollari bedava oyun dagitiyor sony zam yapiyor mesela
bilmiyorum biliyor musun bir uyelik sistemi var uye oluyorsun ayda 4 oyun oynuyorsun. gunumuzde hep dandik oyunlar veriyorlar
oyun konsolu aliyorsun oyunun fiyatlari hic dusmuyor. bunun yaninda ps4 iste 1 yil sonra internet sistemi calismayacak. internetten oyun indiremeyeceksin sony desteklemeyecek vs vs
kisaca her seyi paraya bagladilar adim atsan sony para istiyor o yuzden herkes pisman
Hmm haklısın kardeş pc daha iyi.. zaten çok ısınması kasmasıda cabası
garantisi yok mu
yani sistem konusunda elestiririm ama hic isinma ya da kasma sorunu yasamadim ben mesela
o konuda saglam yani mallari bence. kirdirdi isen belki o sebep olmustur bir sey eksiktir ondan kasiyordur
Garanti var ama daha sıfır cihazın kasması ısınması çok saçma geldi
garanti varsa ara bence onu cozerler yani
ben ilk aldigimda bir sorun yasamistim aradim cozduler hatta sorun oldugu icin yaninda hediye oyun verdiler
hepsisonyden almistim gerci ama ben aldigin yere gore farklilik olabilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!