Aslında pek takıntı yapmıyorum ama bazı arkadaşlarımın bin üstü takipçi yapmaları kadar kısa sürede ben 4 senedir kullanıyorum bu kadar takipçim olmadı nasıl tekrardan beğeni ve takipçi sayımı artırım
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
rt, fav grupları var onlara gir sonrasında takipçiler geliyo
17 Yorumla
- +1 yıl
salla gıtsın ya.. su kısacık omrumuzde bırde onlamı ugrascaz
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
30 bin takipçi sayım benim bi işe yaradığı yok bot felanda değil 😂
11 YorumlaTwitterda takipçi etkinlikleri oluyor herkes birbirine gt yapıyor
11 YorumlaKız olsam memeni aç derdim de erkeksin be birader. faydalar faydasız imkanlar imkansız
00 Yorumla- +1 yıl
Rt ve torum yap yeni olan gönderilere ve çok kişiyi takip et
00 Yorumla - +1 yıl
Satın alabilirsin ben öyle yapmıştım
11 Yorumla - +1 yıl
bos iş
10 Yorumla - +1 yıl
gerek var mı ya
11 Yorumla En kolay çözüm boot kanka 😂
02 Yorumla- +1 yıl
makzkwsöwpslwpsmw...
10 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Twitter'da takipçi ve beğeni sayımı nasıl artırabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Twitterda takipçi arttırmak şu anda zorlaştı diyebilirim. Kullanıcı sayısının artması ve alternatif bir çok kullanıcın değişik içerik paylalması sizin işini zorlaştıracaktır.
Twitter’da takipçi arttırma son günlerde fazlasıyla ilgi çeken konulardan biridir. Sosyal medyanın popüler araçlarından biri olan Twitter, gün geçtikçe daha fazla önemli hale geliyor. Son dönemlerde ağırlıklı haber paylaşımı için kullanılmaya başlansa da firmalar açısından halen önemi oldukça yüksektir. Her sosyal medya aracında olduğu gibi Twitter’da takipçi arttırma da dijital dünyadaki başarı için oldukça önemlidir. Çünkü dijital başarı, takipçi sayısı ve alınan beğeniler veya etkileşimlerle doğrudan bağlantılıdır.
Twitter başarısını sağlamak uzun bir süreçtir. Hedef kitle ile etkileşim sağlayacak paylaşımlar yapılmalı ve bunlarda dikkat çekici hastagler ile desteklenmelidir. Renginden, görseline, tasarımına kadar profil önemsenmeli ve kişisel olsun kurumsal olsun stratejik twitler, kaliteli görsellerle bir bütün halinde atılmalıdır. Twitter’da takipçi arttırma için düzenli, etkileşimli paylaşımlar yapmak ve geri bildirimleri önemsemek gerekir.
HASAN TERCAN
Şöyle çok fazla Twitt atıyorum gündemi hastagları aktif etmeme rağmen eski beğeni ve takipçi sayımı Yine artmıyor
Bu arada teşekkür ederim tekrardan 😊🙏