Halı yıkama makinesi almam gerekiyor fakat iyisi nedir bilmiyorum. Acaba Dyson halı yıkama makinesi var mı? Dyson modelleri çok iyi diyorlar çünkü, Dyson halı yıkama özelliği var ise şahane olur.
Bu arada evde evcil hayvan beslemekteyim, buna istinaden güçlü ve hijyenik yıkayan halı yıkama makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgisi olan lütfen fikir verebilir mi?halı yıkama makinesiNOT: Lütfen konuyla ilgisi olanlar cevap yazsın!
Alışveriş & Hediyeler konusunda 316 cevap paylaştı.
Halı yıkama makinelerini halıları verdiğimiz yıkama ünitelerine benzetiyoruz fakat o kadar etkili ve avantajlı değiller. Özellikle uygun fiyatlı halı yıkama makineleri, normal elektrikli süpürge kadar bile performans gösteremiyor. Üstelik halı yıkama makinesinin hortumunu, haznesini, başlıklarını iyice temizlemek ve kurulamak gerekiyor. Sonuçta suyla çalışan mekanizmalardır ve doğru kullanılmadığı zaman elektrikli süpürgelerden daha çok sorun çıkarabilmektedir.
Halı yıkama makinesi almaktansa doğru elektrikli süpürgeyi almak ve halıları düzenli olarak halı yıkamaya vermek en faydalı çözüm olacaktır. Bu bağlamda önerebileceğim en iyi süpürge markası tabii ki Dyson.
Dyson'ın halı yıkama makinesi yok ama V11 Absolute Pro'su var!
Dyson V11
Özellikle Dyson V11 modeli, 14 siklon gücüyle en ufak toz zerresini dahi çekerek halıları derinlemesine temizler. Haznesi kolayca çöpe boşaltılabilir, çekim gücü LED ekranı sayesinde ayarlanabilir ve 2,97 kg ağırlığı ile kolu yormadan temizlik yapılabilir.
Şunu da eklemek istiyorum; eğer Dyson'ın halı yıkama makinesi olsaydı halıları yıkamak için onu da önerirdim. Çünkü piyasaya çıkardığı modeller o kadar kullanışlı, ergonomik ve güçlü ki başka süpürgeyi tercih etmek insanın aklına dahi gelmiyor. Dyson, halı yıkamadan önce halıları süpürmek ve hatta hijyenik temizlik yapmak için iyi bir tercihtir derim ;)
Thomas iyi ama hali yikama makinelerinin en iyisi bile zamanla halilari yipratiyor. Benim 2 kedim var, haliyi elektrik supurgesiyle temizledikten sonra bununla cektiriyorum. Tuy muy kalmiyor.
Benim evcil haycanım var. Evcil hayvan olan evlerde halı ve koltuk yıkama makineleri çok gerekli oluyor. Bazen idrar ya da dışkısını yapıyor ve hemen temizlemek gerekiyor. Bezle temizlesen, derinlemesine temizlik olmuyor, yıkama şirketine versen hemen gelip almıyorlar falan. Yani uzun iş. Evde makine olunca şak diye temizliyorsun ve dert etmene gerek kalmıyor.
halı yıkama şart mı..biz daha yeni aldık bizim evde de var kedi ne tavsiye edersiniz diye sorduk fakir prestige 2000 elektrik süpürgesi önerdi yanında bi tane de yine fakir in TB01 turbo fırça verdi evde hayvan besleyenler için üretilmiş özel bir aparat ekstra vakum yaparak tüy bırakmıyo halı ve koltuk üzerinde bi bak derim bunlara
halı yıkamada makinesi yada süpürge olsun fakir markaları iyidir ama halı yıkama makinaları çok elektrik yakar kullanırsan çok sık fatura yüksek gelebilir o nedenle tasarruflu olmasına dikkat etmelisin.
En İyi Cevaplar