İnternet & Teknoloji Ünlü markaların ihracat fazlası ürünlerini nerden alabilirim? lnurseli Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İstanbuldayım kesin ve net biyer biliyosanız paylaşırmısınız Güncellemeler+1 yıl Lcw - defacto - zara -mango - armine be benzeri markalar Ünlü markaların ihracat fazlası ürünlerini nerden alabilirim? Cevapla Marka Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xhamdtar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Konum yanlış ya İstanbul'da malesef bizim burda var sana yakın da zara gömlekler 15 liradan faln veriyorlar 😃 0 2 Yorumla lnurseli +1 yıl Adres olarak nerde Yorumla xhamdtar +1 yıl Sakarya ist e çok uzak değil de aslında Yorumla
AntiHayalperest Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Çok yer var toptan mı istiyorsun parekende mi? 0 7 Yorumla lnurseli +1 yıl Toptan Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Merter ve Zeytinburnuna bakmanı tavsiye ederim sürekli mağazaları gezmen gerekiyor. Çünkü kaliteli ürün çok nadir düşüyor. Şu an şehir dışındayım. Bayramdan sonra yardımcı olurum sana Yorumla lnurseli +1 yıl Sizdemi bu işi yapıyorsunuz Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Evet mağazam falan var internetten de satış yapiyorum o yüzden sürekli piyasayı geziyorum Yorumla lnurseli +1 yıl Sayfanızın ismini verebilirmisiniz bakmak için Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Malesef buraya yazmak istemiyorum Yorumla lnurseli +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konum yanlış ya İstanbul'da malesef bizim burda var sana yakın da zara gömlekler 15 liradan faln veriyorlar 😃
Adres olarak nerde
Sakarya ist e çok uzak değil de aslında
Çok yer var toptan mı istiyorsun parekende mi?
Toptan
Merter ve Zeytinburnuna bakmanı tavsiye ederim sürekli mağazaları gezmen gerekiyor. Çünkü kaliteli ürün çok nadir düşüyor. Şu an şehir dışındayım. Bayramdan sonra yardımcı olurum sana
Sizdemi bu işi yapıyorsunuz
Evet mağazam falan var internetten de satış yapiyorum o yüzden sürekli piyasayı geziyorum
Sayfanızın ismini verebilirmisiniz bakmak için
Malesef buraya yazmak istemiyorum
Peki