İnternet & Teknoloji Pubde sona kaldım az daha kalbim cikiyordu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Son 2 kişi ve ben kaldım kazandım ama kalbim yerinsen cikacakti🤣🤣 çok korkuyorm valla sizinde öyle oluyormu? Güncellemeler+1 yıl Pubg ya yazamamisim heyecandan hala ellerim titriyor🤣🤣🤣🤣 hemem kapattım kazanınca Pubde sona kaldım az daha kalbim cikiyordu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
blade063 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 688 cevap paylaştı. haha sürekli sona kalınca heycan yapmıyorsun ya ben eskiden çok heycanlanıyordum artık heycanlanmıyorum. 1 0 Yorumla
Blackvibe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Yeni mi başladın canım gdhdg Tek girdiğim zaman benim de panik olduğum yerler illa ki oluyor gshd 1 0 Yorumla
Papazfiko Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Ben pubg olarak okudum zaten onu nasıl bağımlılık yaptıysa😂😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀bir süre sonra sıkıyor ama ya Yorumla Papazfiko +1 yıl Tek kişi oynarsan evet ekip olarak ya da çift olarak oynayacaksın senlerdir bi kere bile sıkılmadım Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya ben hep öldüğüm için sıkılıyorm galiba aslında unideyken eglenceliydi evde mic açamayınca sıkıcı oluyor Yorumla Papazfiko +1 yıl Öyle tabi oyunun numarası o zatem mikrofon olmayın ca bi anlamı yok o yunun oynayacak birini bul kendine Yorumla Soran +1 yıl Hep kötü insanlar denk geliyor bana ya Yorumla Papazfiko +1 yıl Ne anlamda kötü oymaya mayanmı Yorumla Soran +1 yıl Yok ya karakter olarak Yorumla Papazfiko +1 yıl Engelle başka birini bul Yorumla
lnvaction Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pubgde sakin kalacaksın ben öyle öyle fatih olmuştum sonra hesabım gitti😂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kalamıyorum ya😀😀birde tam adamla karşı karşıya gelince oyun donuyor silah tutukluk yapio😀😀 Yorumla lnvaction +1 yıl 60fps oynuyorum gram donma yok tokiyi temizliyip çıkıyorum: ) Yorumla Soran +1 yıl Hahaha😀 60 fps ne ola Yorumla lnvaction +1 yıl Kare hızı la oyun donmuyor işte seri oynuyorsun yakın temasın iyi oluyor: ) Yorumla Soran +1 yıl Nerden ayarliyoru, z Yorumla lnvaction +1 yıl Ayarlarda grafik var ordan kare hızını aşırıya çekiyosun grafiğide akıcı yapıyorsun. Sakın hd falan yapma oyunda otun içindeki adamları göremessin oyunun bagından dolayı Yorumla Soran +1 yıl Hadiya ben hep hd oynuyordum Yorumla lnvaction +1 yıl Uzak mesafedeki adamlar direk indirir seni tekli 1vs4 girip takımlara karşı mücadele ediyorsan akıcı şeklinde gir Yorumla Soran +1 yıl Çok tesekurler Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben öyle olunca çok panikliyorum. 1 0 Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Gerçeğinden korkmadım ki oyunundan korkayım 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Sürekli kalıyorum. Hiç kasmam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
haha sürekli sona kalınca heycan yapmıyorsun ya ben eskiden çok heycanlanıyordum artık heycanlanmıyorum.
Yeni mi başladın canım gdhdg Tek girdiğim zaman benim de panik olduğum yerler illa ki oluyor gshd
Ben pubg olarak okudum zaten onu nasıl bağımlılık yaptıysa😂😂
😀😀😀bir süre sonra sıkıyor ama ya
Tek kişi oynarsan evet ekip olarak ya da çift olarak oynayacaksın senlerdir bi kere bile sıkılmadım
Hadi ya ben hep öldüğüm için sıkılıyorm galiba aslında unideyken eglenceliydi evde mic açamayınca sıkıcı oluyor
Öyle tabi oyunun numarası o zatem mikrofon olmayın ca bi anlamı yok o yunun oynayacak birini bul kendine
Hep kötü insanlar denk geliyor bana ya
Ne anlamda kötü oymaya mayanmı
Yok ya karakter olarak
Engelle başka birini bul
Pubgde sakin kalacaksın ben öyle öyle fatih olmuştum sonra hesabım gitti😂
Kalamıyorum ya😀😀birde tam adamla karşı karşıya gelince oyun donuyor silah tutukluk yapio😀😀
60fps oynuyorum gram donma yok tokiyi temizliyip çıkıyorum: )
Hahaha😀 60 fps ne ola
Kare hızı la oyun donmuyor işte seri oynuyorsun yakın temasın iyi oluyor: )
Nerden ayarliyoru, z
Ayarlarda grafik var ordan kare hızını aşırıya çekiyosun grafiğide akıcı yapıyorsun. Sakın hd falan yapma oyunda otun içindeki adamları göremessin oyunun bagından dolayı
Hadiya ben hep hd oynuyordum
Uzak mesafedeki adamlar direk indirir seni tekli 1vs4 girip takımlara karşı mücadele ediyorsan akıcı şeklinde gir
Çok tesekurler
Ben öyle olunca çok panikliyorum.
Gerçeğinden korkmadım ki oyunundan korkayım
Hayır bende olmuyor alıştık :)
yat otların içine bekle. d
Sürekli kalıyorum. Hiç kasmam.
sakin ol gral altı üstü oyun
Helal sana