Bana yaklaşması verdiği tepkiler kullandığı isim ama sonra bi anda tekrar kimsin dedim... amacin ne diye yazdı hanı dost gibi. Sonra öyle birisi olmadığını biliyorum dedi. Sanki o çocuk gibiydi. Öyle bi anda şey oldu vs dedi. Hatta çok iyi konuştu ben takınca yakmayayım diye sapık gibi yaklaştı. ancak sonra başka bir şey oldu o çocuğun eski sevgilisi gibi konuştu. Kafam çok karışık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şifremi unuttum yapınca mesaj gidio numaraya. telf numarasının son rakamı görünüyo ordan bakabilirsin
Şifremi unuttum diyip nicki yaz mail veya telefon çıkar
Hacklemem lazim
O işlere girme
Olur ablacım girmem.
Aynen bulursun şifresini biraz şifre dene 12345 falan koymuştur belki
Benimde başıma geldi sonrada ortadan kayboldu kim olduğunu düşündüm ama çıkaramadım
Ya iki kişi arasindayim bulmam. lazim
Neleri benzettin mesela yazmasını mı
Bana yaklaşması verdiği tepkiler kullandığı isim ama sonra bi anda tekrar kimsin dedim... amacin ne diye yazdı hanı dost gibi. Sonra öyle birisi olmadığını biliyorum dedi. Sanki o çocuk gibiydi. Öyle bi anda şey oldu vs dedi. Hatta çok iyi konuştu ben takınca yakmayayım diye sapık gibi yaklaştı. ancak sonra başka bir şey oldu o çocuğun eski sevgilisi gibi konuştu. Kafam çok karışık
kim olduğunu ip numarasından bulabilirsin internette biraz araştır ip numarası öğrenme diye
Sen biliyor musun yardım eder misin nolur
Yasa dışı birşey ben karışamam
Öyle mi tamamdır bilmiyordum.
boş işlerle uğraşma boş adam
Hee boş iş.
Yapamazsın.
Havaya bakarak
Aptal