İnternet & Teknoloji Şu an ruh halinizi 3 emoji ile anlatır mısınız? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Selamlar, gececiler. Ruh halinizi üç emoji ile anlatır mısınız? Şu an ruh halinizi 3 emoji ile anlatır mısınız? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
invictu_s Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hemen anlatıyorum 🥱🥳🤦🏻♀️ 1 1 Yorumla BerkAltun42 +1 yıl 3 demiş ve sondaki ne anlam ifade ediyor? Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yorgun, mutlu, duyarsız. 1 1 Yorumla RubbieRolePlayy +1 yıl Zihnim de durmuş ama emojiyi doğru okuyup durumumu kelimelerle anlatıyorum. 😂 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. 🤔😕😢 1 0 Yorumla
mrozdal Takip Et Master Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı. 🥺🥲😀 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. 😶😏🙄 böyle 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 821 cevap paylaştı. 😴😒🤕 1 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı. 👄🎀🔥 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. 🥶🥴🙍🏻♀️ 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 362 cevap paylaştı. 🤔😬☺️ 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. 😶😶😶 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sebep :😷 (koronayım)Sonuç :😭☹️🥺 1 2 Yorumla 11Sessizlik11 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
emojiye gerek yok kötüyüm
(nah işareti)(nah işareti)(nah işareti)
Hemen anlatıyorum 🥱🥳🤦🏻♀️
3 demiş ve sondaki ne anlam ifade ediyor?
Yorgun, mutlu, duyarsız.
Zihnim de durmuş ama emojiyi doğru okuyup durumumu kelimelerle anlatıyorum. 😂
😒🙄😂😂
😈🤤💋
😛😎😱
😴🙄😊
😐😐😐
🥰😀😌 bunlar
👿🤬😤
☺️🌺😕
😊💚😴
🤔😕😢