İnternet & Teknoloji Youtube kanalına ne tür video çekmeliyim? baddall Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar youtube kanalı açmayı düşünüyorum ama ne tür video çeksem karar veremedim sizce ne tür videolar atmalıyım? Güncellemeler+1 yıl Aşk anım yokki Güncellemeler+1 yıl Youtube kanalı açicam ama ne tür video çeksem karar veremedim sizce netür videolar atmalıyım Youtube kanalına ne tür video çekmeliyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
jeonjkjeonsn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Vlog, Challange, Anılar (ilkokul anılarım, aşk anılarım v. b.) 0 21 Yorumla baddall +1 yıl Aşk anım yokki Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Başka şeyler bul işte. Mesela kopya çektiğin zamanları anlat Yorumla baddall +1 yıl Senin var mı youtube kanalı Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Hayır, yok Yorumla baddall +1 yıl Bu konuda tecrübeli gibi duruyorsun Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl YouTube’da çok vakit geçiriyorum ondan dolayı biraz biliyorum Yorumla baddall +1 yıl Bana yardım edebilir misin Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Yardım edebilecek kadar bilgim yok😕 Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Bol bol video izle. İçerik üretebilirsin Yorumla baddall +1 yıl Aklıma içerik gelmiyor nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardıma ihtiyacım var Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Sen kanal aç, ben yorumlarda sana söylerim Yorumla baddall +1 yıl Ekleyebilir miyim Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Üzgünüm. Erkekler’i eklemiyorum.🥺 Yorumla baddall +1 yıl Neden Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Çünkü. Sevmiyorum Yorumla baddall +1 yıl Peki ama hayatı yalnız yaşakmatan sıkılırsın Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Hayır, hayır öyle değil. Sadece tanımadığım insanlarla takipleşmiyorum Yorumla baddall +1 yıl Hmm anladım bende tamamen erkeklerden soğudunuz anladım Yorumla baddall +1 yıl Ama yeni insanlarla tanışmak iyidir yeni şeyler öğrenirsin Yorumla jeonjkjeonsn +1 yıl Yani bazen iyi olur, bazen kötü olur. Ben risk almıyorum sadece arkadaşlarımla irtibat halindeyim Yorumla baddall +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vlog, Challange, Anılar (ilkokul anılarım, aşk anılarım v. b.)
Aşk anım yokki
Başka şeyler bul işte. Mesela kopya çektiğin zamanları anlat
Senin var mı youtube kanalı
Hayır, yok
Bu konuda tecrübeli gibi duruyorsun
YouTube’da çok vakit geçiriyorum ondan dolayı biraz biliyorum
Bana yardım edebilir misin
Yardım edebilecek kadar bilgim yok😕
Bol bol video izle. İçerik üretebilirsin
Aklıma içerik gelmiyor nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardıma ihtiyacım var
Sen kanal aç, ben yorumlarda sana söylerim
Ekleyebilir miyim
Üzgünüm. Erkekler’i eklemiyorum.🥺
Neden
Çünkü. Sevmiyorum
Peki ama hayatı yalnız yaşakmatan sıkılırsın
Hayır, hayır öyle değil. Sadece tanımadığım insanlarla takipleşmiyorum
Hmm anladım bende tamamen erkeklerden soğudunuz anladım
Ama yeni insanlarla tanışmak iyidir yeni şeyler öğrenirsin
Yani bazen iyi olur, bazen kötü olur. Ben risk almıyorum sadece arkadaşlarımla irtibat halindeyim
Anladım
Ağır abi işleri popüler bu ara