Bu tiktok çekenleri hiç mi bir yakını görmüyor. Hiç mi biri çıkıp "Evladım sen aptal mısın? Özürlü müsün? Niye böyle hareketler yapıyorsun? " diye uyarmıyor. Her şeyi geçtim artık instagram da bile keşfete geldiğiniz de tiktok videolarıyla karşımıza çıkıyor. Yozlaşmış bir topluma doğru ilerliyoruz.
( Türkiye de tiktok kullanmayanların oranı sadece yüzde 7" ) Peki sen hangi yüzdelik kısımdasın? Allah sonumuzu hayır etsin..👆🤷
Aklı başında olan saçma sapan hareketler yapmaz. Tiktok falan boş iş. Kafası kadar telefonla 15-16lık veletler şekil mekil falan yapıyor. Kapat git okulunu oku iş bul çalış. Atamız sizi görsek yüzünüze tükürür. Ben size mi emanet ettim bu ülkeyi der.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Haklı bir isyan, yüzde 7'lik kısımdayım ama TikTok kullananlar bir yandan beni rahatsız ederken bir yandan da bana nasıl olmamam gerektiğini gösteriyorlar, böylece denemem gerekmiyor, onlar yapıyorlar ben de "Ben bunu yapmamalıyım" diyorum mesela. Çok iyi çok iyi, böyle devam ederse o kadar ŞEY içerisinden yüzde 7'lik kısımda kalanlar değerli olacak.
Bu tür uygulamalar kendini göstermek amaçlı kimisinin oyunculuk yeteneği sergilediği gibi Vine da aynıydı ve bir çok ünlü kişi çıktı sayesinde, kimisi çok değişik şeyler yapıyor tabi ama yinede abartı söylemlere gerek yok bence.