İnternet & Teknoloji Instagram e posta onaylamıyor napacam ben? ebrar__00 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Instergam e postayi yazıyorum onaylatmak için e posta kutusuna mesaj gelmiyor napacam ben garibana bi yardim 😀 Güncellemeler+1 yıl Allah razı olsun vallaha yaptım 1senedir yapamiyordum😀😀😀 Instagram e posta onaylamıyor napacam ben? Cevapla Instagram Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizemlihatuun35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Belki mail yanlış olabilir mi? Bi de bilgisayrdan dene, bazen telefona geç düşüyor 0 0 Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Epostani doğru yazdığına eminmisin Bazen gelen kutusuna gelmiyor tüm dosyalara bak 0 0 Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Yeni e posta oluştur🙄 0 6 Yorumla ebrar__00 +1 yıl Olmadi Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Yandex mail oluştur sorun olmaz Yorumla ebrar__00 +1 yıl Oldu Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl 😂😀 Yorumla ebrar__00 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣hiç bukadar sevinmemistim Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Daha çok sevineceksin😂 Yorumla
Mööleyenİnek Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Belki spam olmuştur 0 3 Yorumla ebrar__00 +1 yıl Nasıl yani 2yildir böyle ve hep hesabim çalınıyor Yorumla Mööleyenİnek +1 yıl Yani mail spama düşmüştür, bir kontrol et Yorumla ebrar__00 +1 yıl Yok olmadı ya Yorumla
AnılGök Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Spama fılan bak 0 2 Yorumla ebrar__00 +1 yıl Olmuyor ya Yorumla AnılGök +1 yıl Başka epostaya dene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belki mail yanlış olabilir mi? Bi de bilgisayrdan dene, bazen telefona geç düşüyor
Epostani doğru yazdığına eminmisin
Bazen gelen kutusuna gelmiyor tüm dosyalara bak
Yeni e posta oluştur🙄
Olmadi
Yandex mail oluştur sorun olmaz
Oldu
😂😀
🤣🤣🤣🤣hiç bukadar sevinmemistim
Daha çok sevineceksin😂
Ölcen umannnn tanrımmömm
Hayırlı olsun çalındı o zaman
Belki spam olmuştur