Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepiniz bunu sorduğunuz için söylüyorum telegramda bitcoinin bi grubu var katıldım bitcoin adresimi attım telegram açık kaldıkça günde 95 tl ve üstü verdi aylık çekim limitine gelincede çektim şimdi yine başladım ama daha birçook seçeneklerde var mesela inmstgram üzerinden satışda yapabılırsınız ya da frelancer sayfalarında da çalışabilirsiniz
DİİKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR
. Bilgilerinizi kimseye vermeyin
. Para yatırmayın
. Banka bilgilerinizi vs girmeyin
DİİKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR
. Bilgilerinizi kimseye vermeyin
. Para yatırmayın
. Banka bilgilerinizi vs girmeyin
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben burda sizin kazandığınız siteleri sordum siz bana benımkını soruyosnz yanlış anlıyolar siz nelerden kazanıyorsunuz? :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Beni de gruba alsana, işi öğret ben de kazanmak istiyorum.
telegramın varsa tabiki katılabilirsin
Var evet, nasıl katılacağım?
Yardımcı olur musun rica etsem? Neler yapmam gerekir? Hangi uygulamaları indireceğim başka?
https:// t. me/BTC_Miner_al_bot? start=1721721462 boşluğu yapıştırabılırsın ve bununla ılgılı youtubedan vıdeolar da atacagım sonrasında iyice anlarsn
mesaj atarmsn
Takip attım size.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kripto Para Borsası var.
bende öyle kazandım doğru seçim
Nerden nasil kazandin :)
telegramda bitcoinin bi grubu var katıldım bitcoin adresimi attım telegram açık kaldıkça günde 95 tl ve üstü verdi aylık çekim limitine gelincede çektim şimdi yine başladım inşAllah hep böyle sürer ama altın alıp kenarı koyucam altında yükseliyor
Cok iyiymis vallah ama coin hesabim seyim falan yok ve pekte anlamiyorum malsef
başka işlerde yapabilirsin freelancer sayfalarda çalışabilirsin veya google tarayıcı yerıne hem sana tarayıcı olup hem para kazandıran kriptolar var onları kullanabılırsın ya da instgramda satış yapabilirsin :)
Dolandırılmak isteyen gelsin ablamız yardımcı olacak😂😀
öyle milleti dolandırıp kendımı siber suçlardan içeri attırıcak kadar mal değilim çok şükür :) internette binlerce para kazanan insan var ayrıca reklam yapmadım soranlara söyluyorum zaten bi insan bilgilerini verirde para yatırırsa tabiki dolandırılır şimdi hersey internette e ticaret ve kripto para borsaları var bilgilen biraz :)
Ablacım yeter ya vallahi yeter bu ucuz kurnazlıklarla milleti s. ikmeyi bırakın artık yeteer ulan yeterrrr!!! Hep mi hesaplarınız kız hesabı adlarınız ve kullanicı adlarınız düz bir isim olur he? Birde yeni açmış hesabı tey Allahım😂 hadi yavrum git başka kerizleri avla burdan ekmek çıkmaz size
pardon da canım yainan ben senin söylediklerini ve düşüncelerini zerre önemseseydim zaten gizliş kullanıcılara görüş hakkı tanımazdım ister inannnn ister ınanma paramı alan iyen benim ben siz nerelerden kazanıyorsunuz dıye merak ettıgım için soru sordum oraya arkadaslar bişi buldum hemen katılın uye olun bılmem ne demedım :) ayrıca bı ınsan bılgılerını vermeden poara yatrmadan nasıl dolandırılcak keriz sensin yurt dısına hiç çıktınmı arjantinde tokyoda bızım gibi beden işçilerine rastladınmı hepsinin elinde laptop telefon bilgğisayarlar var herseyı teknoloji üstünden yönetıyolar sizin gibi geri zekalılar oldukca ekonomi gelişmez tabi... ah kara cahil
ha bu arada yurt dısına cıkmana gerek yok bazı sıteler var canlı canlı yurt dısındakı ulkerleri tek tekkkkkkkkkkk izleyebılıyosun bılgılenebılıyosun bakkk buda teknolojiden ;)
Lan bırak bu ayakları dolandırıya ba sen öyle sinsi sinsi yaklaşarak tabi güven kazanmaya çalışıyorsunuz. Sizin yaptığınız işi ZAMANİNDA BEN YAPMASAYDİM inanıcam sana ahahhahaha😂😀 yavrum benim senin bu geldiğin yolların anasını s. ikmiş adamım ben burada sabaha kadar g. ötünü yırt beni inandıramazsın ne bok olduğunu amacını cok iyi biliyorum. Sen anca kerizleri kandirirsin😂😀
ya işte insan herkesi kendi gibi sanarmış o dolandırdıklarının hepsının hakkı haram olsun sana cehennem de ateş seni çağırıyor... hadi güle güle bu pis mahluk
Devir bunun devri zaten
aynen öyle
nasıl kazandın pei?
açıklamada yazdım
Nasıl kazandın? 😂
açıklamada yazdım ama ben bişi söylemıcem yanlış anlaşıldm
Yalan dolan.
herkesin kendi görüşü saygı duyuyorum :)
Kesin yaşandı
yaşandı tabiki herkes biraz önyargıyla bakar ama sonuçta ben Şu an kımseye bişi satmadığım ıcın inandrmak zorunda degılım ama bılıyosun ki internette mılyonlar kazanan coluk cocuk bıle var :D ben aylarca ıntertten para kzanmak için arastrma yaptm borclardan dolayı insan demekkı bi yerlere gelebılmek için çabalıyo oyunlar bıle var guınluk dolar veren
Nerden kazandın ya?
telegramda bitcoinin bi grubu var katıldım bitcoin adresimi attım telegram açık kaldıkça günde 95 tl ve üstü verdi aylık çekim limitine gelincede çektim şimdi yine başladım :D ama bunu bulana kadar canım çıktı iş yok güç yok
Oha beni de katsana
link burdn atılmıyokı
Bende coin işi yapıyorum
Ne iş yapıton nette?
telegramda bitcoinin bi grubu var katıldım bitcoin adresimi attım telegram açık kaldıkça günde 95 tl ve üstü verdi aylık çekim limitine gelincede çektim şimdi yine başladım öyle öyle gelirim var şükür
Bol kazançlar
Evet
nerden kazandın :)?
Atma şakir
Atmıyorum yahu inanması güç biliyorum ama dogru benim yeğenim bile photoshoptan düzenlemeri frelancer sayfalarında satıyo aylık benden cok geliri var :D
Oturduğum yerden 4500. tl. oldu
1 ay bekledım
Tamam şakir
Ne cevirdin
nasıl ne cevrdım