İnternet & Teknoloji Sizce en iyi tanışma ve flört sitesi hangisi? halil08 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kullandığımız mumlun kaldığınız en iyi uygulama veya site hangisi Güncellemeler+1 yıl Oha süper soru seçilmiş Sizce en iyi tanışma ve flört sitesi hangisi? Cevapla En İyi Soruları Flört Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl En iyisi okcupid. Gerçi tr’de hangisi olursa olsun pek işlemiyor. Instaya takipçi peşinde olanlar, ego kasanlar, sohbetten aciz olanlar, müşteri arayanlar vs.Okcupid’den tanışıp sevgili olduğum kadınlar oldu. Tinder’a göre daha iyi. 0 1 Yorumla halil08 +1 yıl Onun yorumları pek iyi değil ya Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl www.bombabomba.com 1 1 Yorumla halil08 +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂 bak bu bomba haber 😂😂😂 Yorumla
Luulia Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Bu tarz siteler genelde evli ve kullan at ilişkiler için yaratılmış platform adeta. Yani sevgili aramak, samanlıkta iğne aramaya dönebilir... 0 1 Yorumla halil08 +1 yıl Yani pekde evlenmeye niyeti olmayan ben için bu sorun değil Yorumla
_Ecemmm Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl O tarz siteleri kullanmam. 1 5 Yorumla halil08 +1 yıl Kız olunca gerek kalmıyor tâbi :) Yorumla Havuçdilimi +1 yıl Kullanıyomusun diye sormamış ya Yorumla halil08 +1 yıl @Havuçdilimi 😂😂😂 vurdu gol oldu 😂😂 Yorumla _Ecemmm +1 yıl @Havuçdilimi kullanmadığım bir şeyi öneremem değil mi? Yorumla Havuçdilimi +1 yıl Değil Yorumla
вυѕєиιzzz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Bi kaç yer var benim 0 1 Yorumla halil08 +1 yıl Mesela örnek verir misiniz Yorumla
shadowoflove Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Böyle sitelere neden geren varsa çok saçma 0 3 Yorumla halil08 +1 yıl Eee ne yapsın insanla r eskisi gibi kalmadı artık Yorumla shadowoflove +1 yıl Çünkü insanlar herşeyin fazlasını istiyor hiç kimse kimseye sadık değil Yorumla halil08 +1 yıl Sadiklik degikde evlilik kafasında olmayan insanlar için flört arayışı diyelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En iyisi okcupid. Gerçi tr’de hangisi olursa olsun pek işlemiyor. Instaya takipçi peşinde olanlar, ego kasanlar, sohbetten aciz olanlar, müşteri arayanlar vs.
Okcupid’den tanışıp sevgili olduğum kadınlar oldu. Tinder’a göre daha iyi.
Onun yorumları pek iyi değil ya
www.bombabomba.com
😂😂😂😂😂😂😂 bak bu bomba haber 😂😂😂
Bu tarz siteler genelde evli ve kullan at ilişkiler için yaratılmış platform adeta. Yani sevgili aramak, samanlıkta iğne aramaya dönebilir...
Yani pekde evlenmeye niyeti olmayan ben için bu sorun değil
O tarz siteleri kullanmam.
Kız olunca gerek kalmıyor tâbi :)
Kullanıyomusun diye sormamış ya
@Havuçdilimi 😂😂😂 vurdu gol oldu 😂😂
@Havuçdilimi kullanmadığım bir şeyi öneremem değil mi?
Değil
Bi kaç yer var benim
Mesela örnek verir misiniz
Böyle sitelere neden geren varsa çok saçma
Eee ne yapsın insanla r eskisi gibi kalmadı artık
Çünkü insanlar herşeyin fazlasını istiyor hiç kimse kimseye sadık değil
Sadiklik degikde evlilik kafasında olmayan insanlar için flört arayışı diyelim
Tinder
Yanıyorum. com