Çok fonksiyonlu olan Samsung Gear ya da Apple Watch gibi akıllı saatlerin şarjı çok gitmiyor. 1-2 gün en fazla. Bende Samsung Gear S3 Frontier var ve memnunum. Samsung ve Apple'ın avantajları büyük bir uygulama havuzu olması ve popüler telefonlar ile (Samsung ve Apple'ın) uyumunun güzel olması. İstediğiniz uygulamaları kurabiliyorsunuz. Arayüzleri sağlam.
Şarjı daha uzun gitsin derseniz eğer, bazı fonksiyonlardan ödün vermeniz gerebilir. Beklentiniz nedir bir akıllı saatten? Kullandığınız telefon android mi IOS mu?
Pil ömrü konusunda üzmeyecek bir saat. Çok iyi bir GPS'i var. Benim için eksi yönleri bildirimlere saat üzerinden cevap verilememesi ve farklı uygulamalar kurulamaması olur. Ama bu ikisini yapan saatlerin de pil ömrü az oluyor bir hayli. Dediğim gibi ben saatime spotify kurmam, gerek yok derseniz güzel bir saat.
Görünüşü de size kalmış. Saat bir aksesuar sonuçta, her ne kadar teknolojik bir ürün olsa da görüntüsünün sizi memnun etmesi gerekiyor.
Bildirimlere saat üzerinden cevap verilmesine ne kadar ihtiyaç duyulan bir durum olacağını bilmiyorum. Benim için bakir bir konu olduğu için de kullanım tecrübesi olan arkadaşlara konuyu sormak istedim... Yardımın için teşekkür ederim
Bazen sinirleniyorum. Derin nefes al kalp atışın hızlandı diyor, yola çıkarken işe gidiyorsun şu yolu tercih et diyor vs vs. Sürekli seni yanında düşünen biri var gibi:) Rica ederim
En İyi Cevaplar