internet üzerinden araştırdım driver güncellemem gerekiyor videolar falan izledim kafayı yemek üzereyim hiçbişey açamadığım için düzeltemiyorum sadece google chrome ve lol açabiliyorum onun dışında herhangi bir şey açtığımda diğer tarayıcılar olsun veya driver booster uygulaması falan direk donuyor yanıt vermiyor oluyor
driver booster açabilsem güncelleyip düzelticem yönetici olarakta çalıştırıyorum ama olmuyor anlayan varsa daha daha detaylı bilgi verebilirim yeter ki birisi yardımcı olsun yoksa pc yi parçalayacağım şimdi
driver booster açabilsem güncelleyip düzelticem yönetici olarakta çalıştırıyorum ama olmuyor anlayan varsa daha daha detaylı bilgi verebilirim yeter ki birisi yardımcı olsun yoksa pc yi parçalayacağım şimdi
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
High quality image resizer programı windows 7 bilgisayarımda çalışıyor ama windows 10'da hiç tepki vermiyor.
0x00005 uygulama doğru başlatılamadı hatası mı alıyorsun?
Hayır mesela driver boosterı açıyorum açıldığı gibi donuyor ne kapatabiliyorum ne bilrye tıklayabiliyorum
Yanıt vermiyor diyor bütün uygulamalarda
Görev yöneticisinden kapatıyorum mecburen
Windows 10un hangi sürümünü kullanıyorsun?
Programları güncellemem gerekiyormuş nette öyle yazıyor ama açamadığım için güncelleyemşyorum
W10 home single
docs.microsoft.com/.../safety-scanner-download
Buradaki programı indir. Bilgisayarını tarat ama full scan de. Biraz uzun süren bir işlem olacak. Bilgisayarı yeniden başlat büyük ihtimalle düzelir. Güncellemelerini kontrol et. Güncelleme gelmişse güncellemeleri yap. Ben de de aynı sıkıntılar oldu. Bu şekilde yaparak düzelttim.
tamam ayarladım onedrive hesabını açıp otomatik çıkış yapmış yine
7ye geri dön
pc yi 10 olarak aldım değiştiremem abimle uğraşamam bıdı bıdı yapıcak sadece düzeltmek istiyorum
soruyu beğenip güncel tutarsan yardımcı olabilecekler görsün en azından
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!