İnternet & Teknoloji Tam şu an son aldığınız mesaj ne? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selamlar. Site ölü bu saatte hiç yakışmıyor. Herkes son aldığı mesajı yapışırsın da bir etkinlik olsun :) Tam şu an son aldığınız mesaj ne? Cevapla Mesaj Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MaviHurma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl "Bizimkiler kullanıyorsa herkes kullanır jajajj😂😂😂" 😬 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dün sabah bir arkadaşımdan hayırlı cumalar mesajı aldım. 1 0 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl "üzdün :(" mesajıydı sjsk 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl kimi uzdun oyle xd Yorumla Milennay +1 yıl Ben kimseyi üzmem onun üzüleceği varmış😜 Yorumla
hgtgshv66yvs6ysv Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl "Kankağğğ aşık oldum" demiş arkadaşım 😂 1 0 Yorumla
mannyakmıdırnedirya Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sen şaka falan mı yapıyorsun? 1 0 Yorumla
gereksiz1şey Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl "a. mkodumun yalancıları" shxkxhxkxgxkxhjdexhdk 1 0 Yorumla
geceemavisiii0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ❤ bu 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl oo kalpleri götürüyorsun :D Yorumla geceemavisiii0 +1 yıl Ahahah 🤣 Yorumla
eternityandaday_ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl “ayrımcılık bu...” 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Kim yapıyor bu ayrımcılığı :D Yorumla eternityandaday_ +1 yıl dersime katılmak isteyen birine “sınıf harici katılamıyor maalesef” demiştim Yorumla
Systaga Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl " he tm " 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl tripler de yenmiş :D Yorumla Systaga +1 yıl Allah'a şükür bugün de doyduk jfhdhfhf Yorumla
Melankolik78_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yazmıyor kimse. O da umursamıyor zaten artık. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
"Bizimkiler kullanıyorsa herkes kullanır jajajj😂😂😂" 😬
Dün sabah bir arkadaşımdan hayırlı cumalar mesajı aldım.
"üzdün :(" mesajıydı sjsk
kimi uzdun oyle xd
Ben kimseyi üzmem onun üzüleceği varmış😜
Neden
son aldığım mesaj bu😄
"Olur olur inanıyorum"
Buse; Coronaa time zoxmnxşddldmd
Salı 22:57
Buluşalim yazmış arkadaşım
"Kankağğğ aşık oldum" demiş arkadaşım 😂
kimseden Almıyorum mesaj
Çabuk ol dotum dondu 😂
Sen şaka falan mı yapıyorsun?
"Saça bak, şekil!" diye.
linki birleştir, görürsün 😂😂😂
kekten daha yeni yedim
"a. mkodumun yalancıları" shxkxhxkxgxkxhjdexhdk
❤ bu
oo kalpleri götürüyorsun :D
Ahahah 🤣
“ayrımcılık bu...”
Kim yapıyor bu ayrımcılığı :D
dersime katılmak isteyen birine “sınıf harici katılamıyor maalesef” demiştim
" he tm "
tripler de yenmiş :D
Allah'a şükür bugün de doyduk jfhdhfhf
Mesaj aldığımız mı var 😏
Bu mesaj silindi.
"Rica ederim efendim" whatsapp da son gelen bu
Sadece seninle ilgileniyorum.
Pazar gelmicenmi?
Yazmıyor kimse. O da umursamıyor zaten artık.
“Ne yazdın”
Gülme randomu
Hiç bir mesaj
Uyudun mu
Canısı 😉
Ark napıyosun yazdı
Kargo bilgisiydi. 😄
Gel.
Kcaman optm ddi
“ Olur🙂”
Yok 😀
😘😘