internetten bilgisayar sipariş etmeyi düşünüyorum ve bütçeme uygun iyi olduğunu düşündüğüm bir model buldum. oyun olarak yalnızca lol ve valorant oynamayı düşünüyorum, belki valorant oynamam bile. sizce bu bilgisayar yeterli mi? bütçem açısından daha ileri gidemiyorum ne yazık ki, o yüzden elimdekinin en iyisi bu. sizce?
Sizin sisteminizi inceledim çok rahat oyunları karşılar oynayabilirsiniz... Süper bir bilgisayar seçimi yine de sizinle oyunların sistem gereksinimlerini paylaştım.
Valorant sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 64-Bit.
İşlemci: Intel Core i3-4150 / AMD A8-7650K veya eşdeğeri.
Merhaba, alacağın ürünü inceledim google chrome girmek için falan alıyorsan al. Oyun oynamayı unut ekran kartı aşırı eski, oyunu açar ama zevk vermez. Tam bütçeni dersen başka modellere yönelmeni sağlarım şu an en mantıklısı bu.
Sağa sola taşıma zorunluluğun yoksa internetten hazır sistemlere bakabilirsin, kasa ve monitör birlikte satılıyor diğer bileşenlerle birlikte. Lap Top’dan daha verimli olacaktır
Söylediğin oyunları ve fazlasını açacak sistemler mevcut kardeşim için bir kaç tane bulmuştum. Bende yeni topladım üst düzey bişey her parçasını kendim aldım. Dediğin fiyat bandında araştırma ile 1660S veye 1650Tİ ekran kartlı bir sistem bulabilirsin
Işlemci yeterli duruyor ram ve depolama da yeterli ama gt 730 performansı ileri taşimaz lolü orta ayarlarda 100 fpsden düşmeden oynarsın valorantta ise düşük ayarlarda oynatır ama performans olarak yorum yapamayacağım eğer ekran kartı degiştiriliyorsa degiştirebilirsin ama şu an bu pc ile rahatça oynarsın diye düşünüyorum
Hiç uğraşma böyle Facebook ta sahibinden de hazır kasalar var sıkışanlar yarı fiyatına satıyor bazen ben o şekilde almıştım 3400 e şu an 8 bin lira sıfır düzmeye çalışırsan
lol oynarsın fakat fps sıkıntısı çekebilirsin şu an tek sıkıntın ekran kartın valorant çok zor çünkü lolde maksimum 80 fps alırsın gibime geliyor bu valorantta daha az olacaktır
Bu sistem lol de rahat 200-300 fps verir valorantta ise 50-130 arası verir benim ekran kartık gtx950M di 2 yıl dayandı sonra yandı kısa sürelik oyun için alıyorsan öneririm ama uzun süre istiyorsan kasalı daha iyi 7000-8000 tl ye itopya dan hazır sistem alabilirsin.
çok sıkıntı yaşar mıyım ekran kartı yüzünden. eski bilgisayarımda aynısının i5 2. nesil versiyonu vardı ve ona rağmen çok rahat olmasa da lol açıyordu 30-40 fps civarında
bilgisayar toplamak çok zahmetli geliyor ve kesin doğru seçim yapamam ben. bilgisayarlardan çok fazla anlayan birisi sayılmam o yüzden hazır almak daha kolay geliyor
Merhabalar ileriye dönük olarak bakmanı tavsiye ediyorum oyun oynamak zevk verir ilerde daha farklı şeylerde oynamak isteyebilirsin ekran kartın şimdilik iyi ancak daha iyi bir sistem gerektiren oyunlara geçersen yetersiz kalabilir.
sistem gayet iyi oyun tavsiyelerim ise Ark survival evilton eğer herhangi bi oyun yüklemek istersen steam gibi bi uygulama ismi :zonna 😁 iyi oyunlar 👋👋
Öncelikle Merhaba hexada hanım,
Sizin sisteminizi inceledim çok rahat oyunları karşılar oynayabilirsiniz... Süper bir bilgisayar seçimi yine de sizinle oyunların sistem gereksinimlerini paylaştım.
Valorant sistem gereksinimleri
LoL önerilen sistem gereksinimler
En düşük özellikler
Not: Sadece orijinal Microsoft Windows kopyalarını destekleyebiliyoruz.
HASAN TERCAN
Hocam RAM attık min. 4 GB olması lazım biz şirkette artık min. 16 GB kullanıyoruz